Yeni ATAK TSK'ya teslim edildi

SSB Başkanı Demir, T129 Atak helikopterinin 51'incisini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımla açıkladı.

GİRİŞ 01.09.2019 08:51 GÜNCELLEME 01.09.2019 17:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından 51. T129 Atak helikopterinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.

 

 

İsmail Demir Twitter'dan yaptığı videolu paylaşımda "Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarda güvenlik güçlerimize yakın hava desteği veren T129 Atak helikopterimizin 51'incisini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim ettik." ifadelerini kullandı.

 

 

ATAK'A YERLİ MOTOR

Demir, Atak helikopterinin özelliklerinin yer aldığı videolu paylaşımına "T129'un motorunu yerlileştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz." notunu düştü.

YORUMLAR 23
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    MaşAllah.Helal olsun.Durmak yok Yola Devam.Müslümanların umudu Büyük Türkiyemiz için.
    Cevapla
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Üretimden ziyade geliştirilmeli
    Cevapla
  • Üretelim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hükümetimizin büyük çalışmaları ile savunma sanayimiz için üretenlerimizden en son teknolojilerimizle her çeşit silah araç gereçlerimizi devamlı milli yerli üretelim.
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha Biraz once ailem ile bu konuları konuşuyorduk.milli bir düşünce,milli ekonomi,milli sanayi...vs.herseyin milli si...Arkadaşlar hepimiz cok çalışmalıyız dinimizi cok iyi bilmeliyiz..ilim ve irfan sahibi olup,fen bilimlerinde her alanda dünyanın cok önünde olmalıyız.cocuklarimizi cok iyi yetiştirip geleceğe hazırlamalıyız.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok bilmişler hani bunların fabrikası diyorlardı bakın gözünüze girsin 51. Atak. Gerçi ebu cehil torunu oldukları için her şeye birşey bulurlar.
    Cevapla
  • Turco 4 yıl önce Şikayet Et
    İplik fabrikası gibi fabrika mı bekliyorlar. Her parçasını başka firma üretiyor. Aselsan, Havelsan, MKE, Roketsan gibi. Üretim genel merkezi TAI'de. Öyle sorana öyle deyin. Çikolata mı lan bu deyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle