Memur zam teklifini bekliyor!

Hükümet ile Memur-Sen arasında 5 milyon memuru ilgilendiren zam trafiği devam ediyor. Hükümetin yarın zam teklifini yapması bekleniyor. Süreç 20 Ağustos'ta sona erecek.

Memur zam teklifini bekliyor!
Memur zam teklifini bekliyor!
GİRİŞ 15.08.2019 14:09 GÜNCELLEME 15.08.2019 14:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Üçüncü toplantı öncesi konuşan Memur Sen Başkanı Ali Yalçın memur ve emeklinin 2020 zam oranı ile ilgili "Yarın sabah gelecek teklifi bekliyoruz. Kamu işveren heyetinin bizim masaya getirdiğimiz teklifi dikkate alarak yarın müzareke edilebilir, kabul edilebilir bir teklifle gelmesini temenni ediyorum" dedi.

 

 

Yalçın sözlerine şöyle devam etti; Bizim kamu işveren heyetine teklifimizi sunduğumuz tarihten masanın başlangıcına kadar olan bir haftalık sürede gece gündüz mesai yapılmalı ve teklif tasnif süreci o süreçte yapılmalı. 657 maddeyle masaya gelmiş durumdayız.

YORUMLAR 16
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Az alana fazla verilsin
    Cevapla
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Zamma lüzum yok. Vergi dilimi %15'e sabitlensin gelir kaybimiz giderilsin. Mevcut haliyle yapilacak zam 6. aydan sonra vergi dilimiyle gidiyor zaten.
    Cevapla
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam bir emeklilik sistemi tüm kamuda olmalı. Mesela askeriyede oyak gibi. Ki daha kalabalık kurumlar var. Ve kurumun yükünü ve riskini taşıyana ona göre maaş verilmeli o kadar. Sendikal faaliyetler bana göre boş hepsi aynı terane. Malesef sen bir kalem zam alırsın, dışarıda 500 kalem ürüne zam gelir. Şaçma ki ne şaçma. Sonra birileri çıkar nankörlük yapma der
    Cevapla
  • Doymaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Zam verilmesin verecekleri zam kadar mmu ya kaynak oluşturulsun desem memırlar ayağa kalkar beste para birikip yatırımlara kaynak olur diye son hız bes ten çıkmak için sıraya girenlere bu teklif mevzu bahis bile olmaz.
    Cevapla
  • Memur 4 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu memur, faiz ile iş yapan bankalarda parasını tutmak istemediği için bes ten çıkıyor. Faiz haramdır...
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    3600 ek göstergeye ne oldu... ayrıca bu görüşmelerin hiçbiri milletine hayır getirmemiştir Sendikaları kapatın daha çok mutlu oluruz ... sonuç belli konuşmayı uzatmayın 4+ 4 ve halinize şükredin diyecekler ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle