Halkbank açılış ve kapanış saatleri 2019! Halkbank mesai saatleri

Dünyanın en büyük bankaları arasına adını yazdırmayı başaran milli bankamız Halkbank, 1933 yılından günümüze global çapta müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Peki Halkbank'ın tüm şubeleri kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor? Mesai saatleri ne? Hangi günler kapalı? Çalışma saatleri ne? İşte tüm merak edilen o soruların cevapları...

Halkbank açılış ve kapanış saatleri 2019! Halkbank mesai saatleri
Halkbank açılış ve kapanış saatleri 2019! Halkbank mesai saatleri
GİRİŞ 18.09.2019 09:32 GÜNCELLEME 18.09.2019 09:36

1933 yıllında 2284 sayılı Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu kapsamında kurulan milli bankamız  Halkbank, dünyanın en büyük bankaları arasında 159. sıraya yerleşmeyi başardı. Global anlamda milyonlarca müşterisine hizmet veren banka, 1933'ten beri büyüyerek ilerleyen Halkbank daha fazla kulvarda finansal gücünü arttırmaya devam ediyor. Peki Türkiye dahil milyonlarca müşterisine kuruluşundan günümüze hizmet veren Halkbank kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor? Mesai saatleri ne? Hangi günler kapalı? Çalışma saatleri kaç? gelin hep birlikte bakalım.

 

 

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ!

 

 

2001'de Emlak Bankası, 2004 yılında ise Pamukbank'ı bünyesine katarak gücüne güç katan Halkbank, hafta içi 5 gün müşterilerine hizmet veriyor. 9.00'da tüm şubelerinin kapılarını açan banka, 17.00'da kapanıyor. Ayrıca Halkbank 12.30 ve 13.30 saatleri arasında çalışanlarının kişisel ihtiyaçlarını karşılamaları için öğle molasına giriyor.

Buna ek olarak Halkbank şubeleri tüm yıl boyunca resmi tatillerde, bayram tatillerinde ve  hafta sonu yani Cumartesi, Pazar günleri vatandaşlara hizmet vermiyor.

HALKBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ!

Halkbank'ın genel merkezi Barbaros Mahallesi, Şebboy Sokak No:4/1 34746 Ataşehir / İstanbul adresinde bulunuyor. Ayrıca genel merkez binasına (0216) 503 70 70 nolu telefondan ve ya (0212) 340 93 99 Fax numarasından ulaşabilirsiniz. 

Halkbank müşteri hizmetleri numarası: 0850 222 0 400

HALKBANK TARİHÇESİ

1933 yılında çıkarılan Halkbank ve Halk Sandıkları Kanunu Türkiye’de ikili bir yapıda, karma bir mesleki küçük kredi sistemi kurulmasını hedeflemiş, Türkiye Halk Bankası bu çerçevede 1938 yılında faaliyete geçmiştir. Kuruluşundan bu yana reel sektöre kesintisiz finansal destek misyonuyla çalışan Halkbank bugün, 19 bin çalışanı ve yurt genelinde yaklaşık 1.000 şubesiyle bireysel ve kurumsal müşterilerine bankacılık ürün ve hizmetlerini üstün bir kalitede sunmaktadır.

Halkbank, Üreten Türkiye’nin Bankası olma vizyonuyla finansal kaynaklarını esnafın KOBİ’ye, KOBİ’nin büyük sanayi erbabına dönüşümüne destek olma amacıyla kullandırmaktadır. KOBİ Bankacılığı alanında geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle ülkemizde lider bankalar arasında yer alan Halkbank, işletmelerin finansal ve finansman dışı ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üretmektedir. 2018 yılında ticari kredi kartı pazarında Paraf Esnaf ve Paraf KOBİ kredi kartları ile bir ilke imza atan Halkbank, bireysel kredi kartı pazarında da Parafree gençlik kartını kullanıma sunmuştur. 

Halkbank hayata geçirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle, 2018 yılında aktif büyüklüğünü yüzde 23,9’luk bir artışla 378,4 milyar TL’ye yükselterek sektördeki toplam aktif pazar payı oranını yüzde 9,8’e çıkarmıştır. Aynı dönemde KOBİ kredileri alanında pazar payını yüzde 15,9’a ulaştıran Halkbank, toplam kredilerinin yüzde 39,4’ünü KOBİ’lere aktararak, ekonomimizin en büyük destekçisi olmaya devam etmiştir. Halkbank ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından üçüncü kez düzenlenen Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödülleri’nde, “Bankacılık ve Diğer Mali Hizmetler” sektöründe birincilik ödülüne de layık görülmüştür.

Alternatif mali kaynak oluşturmak ve mevcut kaynaklarının vadesini uzatmak amacıyla 2018 yılında da menkul kıymet ihraçları gerçekleştirmeyi sürdüren Halkbank, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara yönelik ihraçların gerçekleştirilmesine devam etmiştir. Bu kapsamda 2018 yılında nitelikli yatırımcılara 11,2 milyar TL’lik finansman bonosu ihracı gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra 2017 yılında başlayan özkaynak hesaplamasına dâhil edilebilir nitelikteki tahvil ihraçları 2018 yılında da başarıyla sürdürülmüş, 4,9 milyar TL tutarında ihraç edilen sermaye benzeri nitelikteki tahviller Banka’nın özkaynaklarına katkı sağlamıştır. Ayrıca, 2018 yılında 1 milyar TL’lik ipoteğe dayalı menkul kıymet ihracıyla Banka bilançosunda belirli aktifler reel ekonominin finansmanına kaynak sağlar hale getirilmiştir. Yenilikçi ürünlerin teşvik edilmesiyle Halkbank, sermaye piyasasının geliştirilmesi ve derinleştirilmesinde etkin rol oynamaktadır.

2018 yılsonu itibarıyla yurt dışında 6 şubesi, 1 ülke müdürlüğü, 3 yurt dışı temsilciliği, 4.023 ATM’si, telefon ve internet bankacılığı, mobil bankacılık uygulamalarıyla, müşterilerine eşsiz bir bankacılık deneyimi sunan Halkbank, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle, küresel bir vizyonla hizmet vermektedir. Adını uluslararası bir markaya dönüştürme amacıyla 2011 yılında Makedonya’da faaliyet gösteren IK Bank’ın hisselerini satın alan Halkbank, Halkbank A.D. Skopje ile ülkenin ilk üç bankasından biri olmayı hedeflemektedir. 2015 yılında Cacanska Bank’ın çoğunluk hisselerini portföyüne katarak Sırbistan’da da faaliyet göstermeye başlayan Halkbank, Halkbank A.D. Beograd adıyla hizmet vermektedir.