VakıfBank kaçta açılıyor ve kapanıyor 2019! VakıfBank çalışma saatleri

VakıfBank çalışma saatleri, şubeye gidecek vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında başı çekiyor. Yoğun iş temposunda fırsat yaratarak para çekme, para yatırma, kredi çekme, hesap ve kredi kartı açtırma, bireysel destek gibi konularda şubenin yolu tutan vatandaşlar gitmeden önce VakıfBank çalışma saatlerini araştırıyor. İşte 2019 VakıfBank çalışma saatleri ve kapalı olduğu günler...

VakıfBank kaçta açılıyor ve kapanıyor 2019! VakıfBank çalışma saatleri
VakıfBank kaçta açılıyor ve kapanıyor 2019! VakıfBank çalışma saatleri
GİRİŞ 18.09.2019 09:30 GÜNCELLEME 18.09.2019 09:34

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan VakıfBank'ın çalışma saatleri, müşterilerinin en çok merak ettiği konuların başını çekiyor. Zira para çekme, para yatırma, kredi çekme, hesap ve kredi kartı açtırma, bireysel destek gibi konularda VakıfBank şubelerini tercih eden vatandaşlar, iş yoğunluğunun arasında VakıfBank'ın çalışma saatlerine uygun fırsat yaratıp şubelere gidiyor.

 

 

11 Ocak 1954 yılında toplamda 50.000.000 TL sermaye ile kurulan banka o günden bu güne hafta içi her gün müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

 

 

VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ!

Türkiye Bankalar Birliği'nin 2014 yılı raporuna göre Türkiye'nin 7. büyük bakası olarak açıklanan VakıfBank hafta içi 5 gün vatandaşlara hizmet veriyor. Sabah saat 9.00'da açılan VakıfBank şubeleri, 17.00'da kapanıyor.

Ayrıca Türkiye genelinde tüm VakıfBank şubeleri 12.30 ila 13.30 arasında öğle arası için kapılarını kapatıyor. 

Buna ek olarak VakıfBank şubeleri tüm yıl boyunca resmi tatillerde, bayram tatillerinde ve  hafta sonu yani Cumartesi, Pazar günleri vatandaşlara hizmet vermiyor.

VakıfBank müşteri hizmetleri telefon numarası: 0850 222 0724

VAKIFBANK 1954'DEN BUGÜNE HİZMET VERİYOR! İŞTE TARİHÇESİ

1954 yılında, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye’nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biridir.
Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Ayrıca, finansal iştirakleri aracılığıyla sigortacılıktan finansal kiralama ve factoring hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede yer alan finansal ürünleri çağın gerektirdiği yüksek teknolojilerle müşterilerine sunmaktadır.

VakıfBank, bireysel ve kurumsal müşterilerine ülke çapına yayılan 900’ün üzerinde şubesinin yanı sıra ileri teknolojiyle desteklenen alternatif dağıtım kanalları aracılığıyla hizmet sunmaktadır. VakıfBank’ın ABD New York ve Kuzey Irak Erbil şubelerinin yanı sıra bir de Bahreyn’de kıyı bankacılığı şubesi vardır. Ayrıca, Avusturya’da VakıfBank International AG (Viyana Şubesi ve Almanya’da Köln Şubesi), KKTC’de Tasfiye Halinde World Vakıf UBB. Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank. Ltd. olmak üzere yurt dışında üç bankada da iştiraki bulunmaktadır. VakıfBank’ın diğer iştirakleri arasında; Güneş Sigorta A.Ş., Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş., Vakıf Faktoring A.Ş., Vakıf Finansal Kiralama A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Vakıf Menkul Kıymet Yat. Ort. A.Ş., Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Vakıf Pazarlama San. ve Ticaret A.Ş., Taksim Otelcilik A.Ş., Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bulunmaktadır.

2005 yılında uygulamaya koyduğu Değişim ve Yeniden Yapılandırma Programı’yla kapsamlı bir değişim ve gelişim sürecine giren VakıfBank, iş süreçlerini gözden geçirerek operasyonel işlemleri tek merkezde toplamış, böylelikle tümüyle satış ve pazarlamaya yönlendirdiği şubelerinde hizmet kalitesini artırmıştır. O günden bu yana müşteri odaklı bir anlayışla sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda altyapısını, iş süreçlerini ve hizmet anlayışını daha da geliştirebilmek için adımlar atmıştır. VakıfBank’ın 2008 yılında yenilediği kurumsal kimliği, büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği köklü değişim sürecini yansıtmaktadır. Müşteri odaklı bankacılık felsefesi ise 2009 yılının başından itibaren kurumsal tanıtımına eşlik eden “Burası sizin yeriniz” söylemine, 2011 yılında “Halden Anlayan Banka” konsepti eklenmiştir. Tam anlamıyla herkesin, tüm Türkiye’nin yeri olan VakıfBank, “Burası sizin yeriniz” demekten vazgeçmeyerek halden anlamayı bir adım ileri taşımıştır. Liderlik vizyonuna, finansal gücünü ekleyerek 2017 yılında “Yanındaki Güç” söylemini sahiplenen VakıfBank, Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini ülke ekonomisinin büyümesi, gelişimi ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine katkıda bulunmak amacıyla sürdüren VakıfBank, bugün Türk bankacılığında köklü bir geleneğin ve deneyimin simgesi olmuştur. Banka, bundan sonra da sektörünün en iyi hizmet sağlayıcıları arasındaki yerini güçlendirerek sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda hissedarlarına ve ekonomiye daha fazla değer katmak için gerekli olan tüm bileşenlere sahiptir. Sunduğu ürün ve hizmetler, sağladığı güvenle Türkiye’nin lider bankalarından biri olma vizyonuyla hareket eden VakıfBank’ın misyonu, Vakıf kültüründen aldığı güçle; kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşterilerine, çalışanlarına, hissedarlarına ve topluma kattığı değerleri sürekli artırmaktır.

VakıfBank’ın temel değerleri; güvenilirlik, sosyal sorumluluk, sonuç odaklılık, müşteri odaklılık, yenilikçi olmak, takım olmak, sadakat ve liderlik olarak özetlenebilir. VakıfBank, sosyal sorumluluk bilinciyle, uzun yıllardır spora ve kültür sanat hayatına yaptığı katkılarla örnek bir kurum olarak da Türk finans sektöründe önemli bir role sahiptir.