Amazon'un kurucusu Bezos'un tatil yaptığı yat Göcek'te

AMAZON'un kurucusu Jeff Bezos'un (55), Ege ve Akdeniz koylarını gezdiği 'Flying Fox' adlı lüks yatı, Fethiye Göcek'te açıklarında demirlendi.

Amazon'un kurucusu Bezos'un tatil yaptığı yat Göcek'te
Amazon'un kurucusu Bezos'un tatil yaptığı yat Göcek'te
GİRİŞ 04.08.2019 16:44 GÜNCELLEME 04.08.2019 16:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un Bodrum, Datça ve Marmaris Selimiye açıklarında tatilini geçirdiği, 'Flying Fox' adlı lüks yatı, dün Fethiye Göcek açıklarında demirlendi. Lüks yatın ışıkları, gece boyunca yandı.

 

 

Alman firmasına ait olan ve günlük kirasının 400 bin euro olduğu öğrenilen 'Flying Fox' adlı lüks yatta, Bezos'un dinlendiği belirtildi. Göcek'te bugün denize girmek ve güneşlenmek isteyenlerin yanı sıra Göcek koylarını dolaşmak için tekne turuna çıkan tatilciler, 'lüks yatı dikkatle inceledi. Tatilciler, tekne turu sırasında yanından geçtikleri 'Flying Fox'un fotoğraflarını çekti.

YORUMLAR 7
  • Adana01 4 yıl önce Şikayet Et
    jeffbezos.gibi adamlar turizm merkezlerimizi tertemiz.inci gibi kıyılarımızı tercih etmesi kadar gurur verici.ne olabilir ki. parlayan ekonomimizin turizm tanıtımlarımızın bir etkisi olduğundan şüphem yok. daha çok turist çekecektir. jeff bezos Yunan Adalarında değil Türk sahillerinde tatil yapıyor diyecek herkes. ama bazılarının hala kafası basmıyor anlaşılan
    Cevapla
  • veri 4 yıl önce Şikayet Et
    Golan tepeleri(Türkmen yurdudur)ilhak eden trump adina petrol çıkarmak isteyen siyonist Türkiyede malum Fox ve Portakal ı finanse eden sahibi
    Cevapla
  • ercano 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye monaco,veya bir Ab ülkesi degilde Türkiye nin koylarinda bu adamin yati sizce ? Acaba bizdeki tatili bedavaya geldiginden olabilirmi ? yada ajanlik faaliyetimi ? yada ne ?
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip lüks yatlara dikkat edilmeli. Artık abd israil avrupa her türlü askeri istihbarat için kulanabilir. Biliyorsunuz teknoloji çok gelişti.
    Cevapla
  • Samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yatın 1 günlük kirası 400 bin Euro'ymuş. Yaklaşık 2.5 milyon TL. Asgari ücretli bir kişi yaklaşık 105 yıl boyunca hiç yemeden biriktirse 2.5 milyon TL anca birikir.
    Cevapla
  • Muhabbet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu herşeyi asgari ücretle kıyaslama edebiyatından bi vazgeçmediniz ya.Kabak tadı verdi artık
    Cevapla
  • yağız gökay 4 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretle çalışan biri ile bezos aynımı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle