Bayram ikramiyesi tarihi belli oldu

2018 yılında yürürlüğe giren ve her yıl dini bayramlarda olmak üzere iki defa ödenmesi planlanan ikramiyelerde tarih aralığı belli oldu. 12 milyon 500 bin emekli, dul ve yetime ödenecek olan ikramiyeler Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacak.

Bayram ikramiyesi tarihi belli oldu
Bayram ikramiyesi tarihi belli oldu
GİRİŞ 01.08.2019 14:00 GÜNCELLEME 01.08.2019 14:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı öncesi Mayıs ayının son haftasında hesaplara yatırılan biner liralık bayram ikramiyelerinin bu yılki ikinci kısmı 11-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde yani 5-9 Ağustos tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

 

 

Milyonlarca emekliye Kurban Bayramı için verilecek 1000 (bin) liralık bayram ikramiyesinin önümüzdeki haftaiçi yani 5-9 Ağustos arasında yatırılacağı kesinleşti.

YORUMLAR 20
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım şu engelli ve bakıcısına da bir zam etseniz çok seviniriz saygılar
    Cevapla
  • Murat Atlam 4 yıl önce Şikayet Et
    5-9 Ağustos arasında ödenecek diyorsunuz ama ayın 9'unda ödenecek. Ramazan Bayramında ayın 9'unda ödediler Kurban Bayramında ayın 5'inde ödesinler. Ayın 9'u arefe gününden 1 gün öncesi bu nedenle ayın 5'inde ödenmesi daha uygun olacaktır.
    Cevapla
  • serdar demir 4 yıl önce Şikayet Et
    günlere yayarlarsa iyi olur herkes aynı gün olunca yığılmalar oluyor veznelerde ve millet kurban kesmek ister onun için maaşlarıda bayram öncsi vermeleri gerekir..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim de maaşları kurbandan önce verirseler isabet olur
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize ve devlet adamlarımıza zeval vermesin.Fakat bu kadar hizmete rağmen gidip CHP hdpiyi ilişkilerine oy verenleri Allaha havale ediyorum.Uhud savaşında gelen ayet de Liderlerinize itaat edin diyordu yüce Allah. Bugün ise ihanet edenler var.
    Cevapla
  • Hasaneyn 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimden geçenleri dile getirmişin kardeşim..aynen öyle..Haatta nankörlük..Bu kadar hizmetin karşılığında -özellikle istanbul için- iyiliği tepenleri ALLAH o nimetleri ellerinden alır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle