Türk-İş Başkanı hükümetin zam teklifini açıkladı

Türk-İş Genel Başkanı Atalay, "(Kamu işçisinin zam pazarlığı) Dün bize en son verdikleri teklif, ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 4."

Türk-İş Başkanı hükümetin zam teklifini açıkladı
Türk-İş Başkanı hükümetin zam teklifini açıkladı
GİRİŞ 31.07.2019 15:47 GÜNCELLEME 31.07.2019 15:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından konuştu.

İki yüz bine yakın kamu işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerine değinen Atalay,  "Dün bize en son verdikleri teklif, ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 4" dedi.

 

Türk-İş Genel Başkanı Atalay, "Bugün Darphane'de grev ilanını astık. 19'unda sorun çözülmezse grev yapılacak. Merkez Bankası önümüzdeki ay enflasyonu 9'a indirirse ne yapacağız. Bizim bir yaşadığımız var. Yaşadığımızla açıklanan örtüşmüyor" diye konuştu.

YORUMLAR 23
  • Zam 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğalgaza %14 zam , maaşa %10 zam????
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Vakifbank kamu bankasi bizleri Taserondan aldi istirak yapip vakif pazarlama sistemi kurarak bunyesine aldi bizde kamu iscisi olarakmi geciyoruz zamdan faydalanacakmiyiz acaba bilen varsa yorum yapabilirmisiniz tesekkurler
    Cevapla
  • qwerty 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman başlasın memur devrimi :)
    Cevapla
  • Harranlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. anlamayanlar ve anlamazdan gelenler için meali. Çoklar, azların birikmesiyle meydana gelir. Küçük şeyleri hor görenler, büyük şey edinmek fırsatını sürekli olarak kaçırıyorlar demektir.
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: Kılıçdaroğlu dedin mi .. orada duracaksın. çok yazık ... danışacak başka adam mı yoktu... müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle