Araç sahipleri dikkat! Sakın ücret ödemeyin

TÜVTÜRK, son günlerde farklı kişi ve kurumların, kurdukları yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılığıyla ücretsiz olarak sunulan randevu hizmeti için ücret talep ettiğinin tespit edildiğini bildirdi.

Araç sahipleri dikkat! Sakın ücret ödemeyin
Araç sahipleri dikkat! Sakın ücret ödemeyin
GİRİŞ 30.07.2019 13:53 GÜNCELLEME 30.07.2019 15:43
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada kurumun hiçbir internet sitesi ve çağrı merkeziyle bağının veya iş birliğinin bulunmadığı ifade edildi.

 

 

Açıklamada, son günlerde farklı kişi ve kurumların, kurdukları yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılığıyla ücretsiz olarak sunulan randevu hizmeti için ücret talep ettiğinin tespit edildiği duyuruldu.

TÜVTÜRK'ün Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olduğunun belirtildiği açıklamada, araç muayene hizmeti randevularının www.tuvturk.com.tr internet sitesinden ve 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak verildiği vurgulandı.

 

 

'ÜCRETSİZ' UYARISI

Açıklamada, araç sahiplerinin randevularını kurumun internet sitesinden ve çağrı merkezinden ücretsiz alabilecekleri hatırlatıldı.

TÜVTÜRK ismini kullanarak veya araç muayenesi, araç muayene randevusu gibi ifadelere yer veren ve vatandaşların mağdur olmasına ve yanlış yönlendirilmesine sebep olan kişi ve kuruluşlara karşı yasal mücadelenin devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 27
  • Halil Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be uyanıklar birde zorunlu diye benden para alıyorlardı...
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın! Yıllardır bilirim bu 3 kağıtçıları
    Cevapla
  • İlhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüv-Türk istasyonlarının denetlendiği kanaatinde değilim. Tamircilerle anlaşmalı tezgah dönüyor. Hiç bir problemi olmayan araçlara kusur yazılarak vatandaş zarara sokuluyor. Kapıda tamirciler Fink atıyor.
    Cevapla
  • kadir albayrak 4 yıl önce Şikayet Et
    yenimi akıllarına gelmiş 24 temmuz da randevu aldım 22 TL. internet üzerinden alıyorlar. tüvtürkle bağlantılı olmasalar nasıl randevu oluşturdum. işin ilginci siz sonra farkediyorsunuz.
    Cevapla
  • Mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür sistemde randevu alma işi senelerdir var yeni mi fark edilmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle