Türk tabancısına ABD'de yılın ödülü

Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cahit Utku Aral, ürettikleri Canik marka tabancanın TP9 Elite Combat modelinin ABD'de "2019 yılının tabancası" ödülüne değer görüldüğünü söyledi.

Türk tabancısına ABD'de yılın ödülü
Türk tabancısına ABD'de yılın ödülü
GİRİŞ 17.07.2019 08:47 GÜNCELLEME 17.07.2019 08:50
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Aral, "Bu ödül, Amerika'nın en prestijli silah ve aksesuarlarının Oscar'ı olarak gösteriliyor. Bu ödülü bir kez daha almanın heyecan ve mutluluğunu yaşarken üretim artışını organize ediyoruz" ifadelerini kulladı. Aral, yaptığı açıklamada, firmalarının 19 yıl önce Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulduğunu ve sadece savunma sanayisi alanında faaliyet gösterdiklerini söyledi. Bu alanda dünyanın ilk 10 firması arasında yer aldıklarını belirten Aral, "Canik TP9 Elite Combat, yerli tabanca projesi kapsamında Türkiye'nin resmi silahı olmasının yanı sıra Polonya polis teşkilatı, Ukrayna sınır güvenliği, Kamerun ordusu ve polisi, Filipinlerin tüm polis teşkilatında da kullanılıyor" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 16
  • FM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız neredeyse doğar doğmaz ellerine silah almış, ölünce mezarlarına mezar taşı niyetine silahını dikmişler. Günümüzde ise yasal yollara silah almak çok çok zor taşıma ruhsatı almak ise neredeyse imkansız . Taşıma ruhsatı almak için ya ayrıcalıklı bir mesleğin ya da dolgun bir banka hesap cüzdanın olacak . Diğer taraftan ülkemizde 21 milyondan fazla yasa dışı silah olduğunu resmi makamlar açıkladı. Kötüler silahlı dürüst vatandaşlara ise silah yasak.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İç piyasaya verdiğinizde bukadar kaliteli i.
    Cevapla
  • Bir vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    O halde polise askere niye Amerikan silahi aliyorsunuz birader diye sormazlar mi adama? Cumhurbaskanligi korumalari daha düne kadar Amerikan Sig Sauer kullaniyordu. Ambargo gelince mi akillanacaksiniz?
    Cevapla
  • Kızıldereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen uyu.
    Cevapla
  • Abdülkerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim alıyor Amerika ağzıyla konuşma
    Cevapla
  • FM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    O söylediğin eskidendi, yıllardır polis ve askerler yerli tabanca kullanıyor
    Cevapla
  • Alptigin 4 yıl önce Şikayet Et
    Gururverici
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    chp her an anayasa mahkemesine hem silah üretimi için hemde abd nin verdiği ödüle itiraz için gidebilir. dikkat edin. her şeye hazır olun
    Cevapla
  • Ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir tesbit. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle