TÜSİAD'tan 15 Temmuz mesajı!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin, "Toplumumuzun ve devletimizin gayretleriyle bertaraf edilen bu tehlikeyi bir daha yaşamamak için demokrasimizi korumalı ve ilerletmeliyiz." ifadesini kullandı.

TÜSİAD'tan 15 Temmuz mesajı!
TÜSİAD'tan 15 Temmuz mesajı!
GİRİŞ 14.07.2019 15:29 GÜNCELLEME 14.07.2019 15:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün, darbe girişimine karşı mücadele veren şehit ve gazileri anma, demokratik kazanımların değerini vurgulama günü olduğunu belirtti.

Kaslowski, "Toplumumuzun ve devletimizin gayretleriyle bertaraf edilen bu tehlikeyi bir daha yaşamamak için demokrasimizi korumalı ve ilerletmeliyiz. Demokrasimizi güçlendirmenin temel koşulları özgürlükler, hukuk devleti, güvenlik, adalet ve refah boyutlarında ülkemizi hak ettiği noktalara getirecek politikalardır. TÜSİAD her zaman evrensel demokratik ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerini kararlılıkla savunmaya ve bu yönde emek vermeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    gezi olayları için de bir açıklama bekliyoruz. daha doğrusu o günlerde yaptığınız açıklama için bir özür... eğer bunu yaparsanız samimiyetinize !!! inanırız... o da belki...
    Cevapla
  • şahin44 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendisine şu soruyu sorsun ve dürüstçe cevaplasın: 15 Temmuz Hain darbe girişimi bugün yapılsaydı darbeciler başarılı olur muydu olamaz mıydı? Acaba CHP’ li Ankara ve İstanbul belediyelerinin darbecilere karşı tutumu nasıl olurdu?
    Cevapla
  • yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Herzamanki gibi. Alakaya çay demle. Bu Tüsiad varya bizden değil değşik bişey ya. Milletin memleketin derdi bunları germiyor. İfadeye bakın nekadar basit bir olaymış gibi bahsediyor.
    Cevapla