Türkiye'nin başarısı Almanları korkuttu!

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da tüm zamanların turist rekorunun kırılması Almanları korkuttu! Türkiye turizmini hedef alan yayınlar yapmaya başlayan Almanlar, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yayınlara imza attı.

Türkiye'nin başarısı Almanları korkuttu!
Türkiye'nin başarısı Almanları korkuttu!
GİRİŞ 10.06.2019 13:30 GÜNCELLEME 10.06.2019 13:37
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

FETÖ terör örgütünün adeta yuvası durumuna gelen Almanya, her fırsatta Türkiye'ye yönelik saldırgan yayınlarına devam ediyor. Türkiye'nin Turizmde rekorlar kırdığı bu günlerde ise turizmi hedef alan yayınlar yapan Alman medyası, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret sayılabilecek yayınlara imza attı.

 

 

TURİSTE ALGI OPERASYONU YAPTILAR!

15 Temmuz hainlerinin gözaltına alındığı fotoğrafları paylaşan Alman devlet televizyonu ZDF'nin 'ZDF heute' isimli Twitter hesabı, Türkiye'de tatil yapacaklar dikkat etmesi yönünde uyarılarda bulundu. Böylelikle Alman turistlere korku salıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diktatör göstererek, Türkiye'nin güvenilir bir yer olmadığını dile getirmeye çalıştılar. Daha önce de Türkiye ve Erdoğan hakkında kara propaganda yapan ZDF, Alman vatandaşlarına "Türkiye'ye giderseniz, tweet atmayın. Çünkü tutuklanırsınız" diyerek iftiralara yer verdiği görüntülerde ise 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında tutuklanan generallere yer vermesi tam bir skandal olarak kayıtlara geçti.

 

 

 

PAYLAŞIM ZAMANI MANİDAR!

Alman medyasının saldırgan paylaşımlarının zamanı, Türkiye'nin bir gün önce açıkladığı rekordan sonra yapması ise dikkatlerden kaçmadı. Türkiye'nin önemli döviz girdisi kaynaklardan biri olan turizm sektörüne yapılan bu hain saldırıyla Türk turizm sektörüne yara aldırmaya çalışan Almanlara yine en iyi cevabı her sene olduğu gibi Türkiye'den memnun ayrılan turist sayısı oldu.

TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI

Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği verilerine göre 1 Ocak'tan 8 Haziran'a kadar gelen yabancı turist sayısının 3 milyon 870 bin 211 olduğu kaydedildi. Turist sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18'lik artış yaşandı. 1- 8 Haziran tarihleri arasında ise 1 milyon 570 bin 422 kişi geldi. Haziran ayı rakamı da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 arttı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar biliyor istedikleri kadar ülkemizi karalasinlar boş tur. karalama yapmaları artik etkiden tepki doğar kuralina dönüştü. RTE yi gerçekten muazzam kılıyor.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hasedlerin şerrinden türkiyeyi korusun âmin
    Cevapla
  • Alper Tunga 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman cebine bakar. Bencildir. Bu kadar ucuza dünyada daha güzel bir ülkede tatil yapabilirlerse buyursun gitsinler. Onun için kimseyi takmazlar.
    Cevapla
  • Elazığlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolar euro bu kadar cikmisken adamlar başka yere kovsanda gitmez
    Cevapla
  • Yasin hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    kıymet bilene cennet gibi ülkedeyiz çünkü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle