Sahte altın satmışlar: Kuyumcuda gerçek altın bulunamadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendisine iki kez sahte altın satılan turistin şikayeti üzerine düzenlenen operasyonda iki kuyumcu dükkanında 20 kilo 318 gram sahte altın ele geçirildi. Gerçek altın bulunmayan dükkanların sahibi gözaltına alındı.

Sahte altın satmışlar: Kuyumcuda gerçek altın bulunamadı
Sahte altın satmışlar: Kuyumcuda gerçek altın bulunamadı
GİRİŞ 09.06.2019 15:51 GÜNCELLEME 09.06.2019 15:51
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

ntalya'nın Alanya ilçesinde iki kuyumcu dükkanına düzenlenen operasyonda 20 kilo 318 gram sahte altın ele geçirildi.

 

 

Danimarkalı turist V.L.P.J, ilçede geçen yıl tatil yaptığı sırada bir kuyumcudan satın aldığı 6 bin 450 lira değerindeki 2 alyansın ülkesine döndüğünde sahte olduğunu öğrendi.

Turist, yeniden tatil için geldiği Alanya'da söz konusu kuyumcu dükkanına giderek aldığı alyansların sahte olduğunu söyledi.

 

 

BİR SENE SONRA YİNE AYNI SONUÇ

Geri verdiği sahte alyansların yerine yüzük ve kolye ucu alan V.L.P.J, 5 bin 500 lira daha ödeme yaptı. Aldığı ziynet eşyasının da sahte olduğunu anlayan turist, polise şikayette bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan incelemenin ardından şikayet edilen kuyumcunun iki iş yerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda iş yerlerinde gerçek altın bulunmazken 20 kilo 318 gram sahte altın ele geçirildi.

Dükkanların sahibi M.T. gözaltına alındı.

YORUMLAR 88
  • Ziya can 4 yıl önce Şikayet Et
    kimseyi beğenmeyiz amma!içimizden çikan milyonlarca sahtekar hırsız katıl ırkçı ve haini gözümüz görmez. Rabbim ıslah etsin.İyilerin sayısını artırsın.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nası kafada ya sadece turistlere satıyorlar anlasılan sahte altını sorgulamazlar diye ama yerin belli yurdun belli cezalar cok hafif demek ki
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Atın ahlaksızı içeri, zarara uğrattığı kadar mülküne el koyun. Toplum içerisinde sahtekarlığın cezası da ağır olmalı, topluma zarar verecek her eylem veya eylemci gereken cezayı almalıdır. Aksi durumda artarak ahlaksızlıklar devam etmektedir. Bayanlarımız ve çocuklarımız sokaklarda yürüyemez oldular. Çocuklar neden bilgisayar bağımlısı oldu diye soracağımıza, önce sokaklarımızı güvenli hale getirmeyi denemeliyiz. Sonra sosyalleşmesi için bilgisayar bağımlılığından kurtarırız. Sokağa salamadığımız çocuğu odasında oturtup sosyalleşmesini bekleyemeyiz.
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Kuyumcu dükkanının ve sahışların adını verin.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    hile yapan bizden değildir hadis peki bu kuyumcular kimdendir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle