Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan hepsini yaptı

Mega projeler bir bir bitirilirken Refah Partisi'nin 1997 yılında gündeme getirdiği yerli ve milli projeler ile dalga geçen Doğan medyasının karikatürü tekrar gündemde...

Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan hepsini yaptı
Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan hepsini yaptı
GİRİŞ 08.06.2019 17:57 GÜNCELLEME 08.06.2019 18:12
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın 'Yeniden Büyük Türkiye Projesi' başlığı ile açıkladığı projeler arasında boğazdan tüp geçit, Körfez geçiş köprüsü, Ankara-İstanbul arası hızlı tren ve 81 ile havalimanıı gibi projeler yer alıyordu.

 

 

O dönem Doğan grubunun sahibi olduğu Hürriyet gazetesi bu projeleri dalga geçer bir dille haberleştirerek okurlarına servis etmişti. 1997 yılında açıklanan o projeler AK Parti tarafından tek tek hayata geçirildi.

Hızlı tren, Avrasya tüneli, Osmangazi Köprüsü, Duble yollar ve İstanbul havalimanı tamamlanan projelerden sadece bazıları....

 

 

25 Ocak 1997 yılında Hürriyet gazetesi, Refah Partisi'nin projelerini üstü kapalı ve alaycı bir şekilde sayfasına taşıdı.
Yüksek Hızlı Tren hattı haritası İstanbul Havalimanı'ndan bu yılın ocak-mayıs döneminde 9 milyon 958 bin 587 yolcu seyahat etti.Yaklaşık 35 Milyon Aracın Geçtiği Avrasya Tüneli'nden 1,2 Milyar Lira Getiri Sağlandı

Osmangazi KöprüsüNeredeyse hayalet havalimanı halinde bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı, AK Parti, hükümetiyle beraber tam kapasite kullanılmaya başlandı hatta yetmedi. Yeni terminal binası da AK Parti döneminde inşaa edildi.

 

YORUMLAR 66
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    145 yıldır bu mileti hançerleyenlerin söz söylemeye hiç bir hakları yok.hepsi vatan hainidir.
    Cevapla
  • Sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek Atom tesisi kaldı.ona da az kaldı inşaAllah. Mersin akkuyu.
    Cevapla
  • nami 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi hep şu şekilde hatırlatacağım sayın başkan. YOL YAPTI KÖPRÜ YAPTI.
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Allah devletimize güç kuvvet versin..Rabbim utandırmasın..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha bir kaldırım bile yapmamış olanlarda bu yapılan işleri itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Tabiki biz bu itibarsızlaştırmalara kanmıyoruz ama maalesef kanan itibarsızlar var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle