Ve imzalar atıldı! Bakan Twitter'dan duyurdu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ve Kanada arasında Ortak Ekonomik ve Ticari İşbirliği Komitesi (JETCO) mutabakat zaptının imzalandığını duyurdu.

Ve imzalar atıldı! Bakan Twitter'dan duyurdu
Ve imzalar atıldı! Bakan Twitter'dan duyurdu
GİRİŞ 08.06.2019 11:00 GÜNCELLEME 08.06.2019 11:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, G20 Ticaret ve Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Japonya'nın Tsukuba şehrine geldi.

 

 

Bakan Pekcan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Türkiye ve Kanada arasında Ortak Ekonomik ve Ticari İşbirliği Komitesi (JETCO) mutabakat zaptının imzalandığını duyurdu. Pekcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İmzaladığımız bu anlaşmanın ülkelerimiz arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da artırılmasına ve iş insanlarımızın önünün açılmasına katkı sunacağına inanıyoruz" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Meksika canada küba vb ülkelerle anlaşmak çok önemli. Onlar abd den bıkmış bir ülkedir. Abd dünyaya asker yığarken sessizce onların çevresini Rusya Türkiye olarak asker üssü ve mühimmat yığmalıyız. Amerikan karşıtlarını tek çatı altına toplayıp bize sınırımızda yaptığını yapmalıyız.
    Cevapla