Twitter'dan duyurdu! Haziran'da yeni bir dönem başlayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kişisel Twitter hesabından ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, "İnşaallah Haziran’da, AK Parti iktidarları döneminde ilk defa yıllık cari fazla vereceğiz ve yeni bir dönem başlayacak." dedi.

Twitter'dan duyurdu! Haziran'da yeni bir dönem başlayacak
Twitter'dan duyurdu! Haziran'da yeni bir dönem başlayacak
GİRİŞ 03.06.2019 15:44 GÜNCELLEME 03.06.2019 15:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kişisel Twitter hesabından ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, "İnşaallah Haziran'da, AK Parti iktidarları döneminde ilk defa yıllık cari fazla vereceğiz ve yeni bir dönem başlayacak." dedi.

 

 

Bakan Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde;

Mayıs ihracatımız, %11,46 artarak 16,8 milyar dolar gerçekleşti ve Cumhuriyet tarihimizin aylık ihracat rekorunu kırdı. Dengelenme sürecinin ve ihracat öncelikli politikalarımızın başarısı ile 2019 yılında YEP hedefimiz olan 26 milyar dolar cari açık rakamını tarihe gömüyoruz.

 

 

HAZİRAN'DA İLK DEFA YILLIK CARİ FAZLA VERECEĞİZ

İnşaallah Haziran'da, AK Parti iktidarları döneminde ilk defa yıllık cari fazla vereceğiz ve yeni bir dönem başlayacak. Üretim ve ihracat öncelikli ekonomi modelimizi her alanda atacağımız adımlarla çok daha güçlendirecek ve artık cari açık meselesini gündemimizden çıkaracağız.

YORUMLAR 9
  • Hanci 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdışi alisverise vergi geldi hemde oyle boyle değil ,aslinda bi nevi iyi oldu ama ,yurticinde bulamadigimiz seyleri mecbur oralardan aliyoruz ,biraz fazla bu vergi
    Cevapla
  • Osmanlı sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sayın bakanım. Rabbim yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • ökkeş 4 yıl önce Şikayet Et
    kalitesi insanlığı her hali ile belli .ağır bir yükün altında Rabbim yardımcın olsun dürüst insan .mahcup etmesin rabbim .düşmanların o kadar çok ki hım ....enişte ....diyen .gülen çakal dolu etraf
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    bu işi sen düzelteceksin inş
    Cevapla
  • Uzaylı Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasılsın bir iș? Sayın Bakan Albayrak ne zaman bir şey dese, hemen anında kurlarda oynamaya başliyorlar yukarı doğru, dikkattimi çekiyor, sürekli hep görüyorum, yazıklar olsun oynayanlara, Allah bildigi gibi yapsın o hainleri.
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında biz de o oynayanlarla oynayacağız merak etme
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Komedi yaa valla başka bir şey değil:)
    Cevapla
  • özel eleştiri 4 yıl önce Şikayet Et
    meyve veren ağacı taşlarlar:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle