4 ülke ile 47 milyon dolarlık İHA anlaşması

Boeing, Malezya, Endonezya, Filipinler ve Vietnam ile ScanEagle insansız hava aracı (İHA) satışı için 47 milyon 930 bin dolarlık anlaşma imzaladı.

4 ülke ile 47 milyon dolarlık İHA anlaşması
4 ülke ile 47 milyon dolarlık İHA anlaşması
GİRİŞ 03.06.2019 11:30 GÜNCELLEME 03.06.2019 11:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Boeing'in bağlı kuruluşu Insitu Inc, 34 adet ScanEagle insansız hava aracı için 47 milyon 930 bin dolarlık anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında İHA'ların 12'si Malezya'ya, 8'i Endonezya'ya, 8'i Filipinler'e ve 6'sı Vietnam'a verilecek.
 
Bu sipariş; yedek yükler, tamir parçaları, destek ekipmanı, aletler, eğitim ve teknik hizmetleri de kapsıyor. Üretimin yüzde 77'si Vaşington’da yapılacak. Malezya'daki çoklu kıyı ve deniz bölgelerinde yüzde 9'u, Filipinler'de yüzde 5'i, Vietnam'da yüzde 5'i ve Endonezya'da yüzde 4'ü yapılacak. İHA'ların Mart 2022’de tamamlanması bekleniyor.
 
ScanEagle İHA'ları, kara ve su üzerinde keşif için kullanılır. Küçük boyutlara sahip olan ScanEagle, alçak irtifalarda görev yapan insansız bir hava aracıdır.

YORUMLAR 7
  • Neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Zamaninda bize Isarili rencide edecez diye Heronlari bile kirlamadilar, bozulanin yaninda Yahudiler uyudular parca yok diye, ama onlara aninda satis heee, S400-500-600hepsini yapin bu iblislerin yerin dibine sokmanin zamani geldi ve gecti bile, Ayasofyayida havaya firlatinda gözleri yerinden ciksin
    Cevapla
  • Hocalar Diyarı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkelerin 3'ü İslam ülkesi. Türkiye'den almaları beklenirdi ama para gavura gitti. İslam ülkelerine güvenip bişey yapılmaz. Yedi kat gavur daha iyi ve akıllı.
    Cevapla
  • Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeden niye almadilar
    Cevapla
  • caylak 4 yıl önce Şikayet Et
    yari fiyatina biz verirdik
    Cevapla
  • Isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Keske bizden alsalardi. Hele hele Malezya Musluman ulke olarak bizden almaliydi. Ve bu Filipinler ABD ile dusmanlar niye Boeingden almislar ki?
    Cevapla
  • Hdmskdhzns 4 yıl önce Şikayet Et
    1) boeing degil airbus fransiz mali 2) çok bilgiliyim havalarini da birak.
    Cevapla
  • Ayyildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    1) Boeing Fransız malı 2)Zaten hali hazırda bizden de alacaklar görüşmeler yapıldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle