Godiva'dan bayrama özel renkli bir koleksiyon

Godiva’nın 2019 Ramazan Bayramı Koleksiyonu, şık sunumu ve özel çikolatalarıyla bayram ziyaretlerine lezzet katacak

Godiva'dan bayrama özel renkli bir koleksiyon
Godiva'dan bayrama özel renkli bir koleksiyon
GİRİŞ 27.05.2019 14:57 GÜNCELLEME 27.05.2019 14:57

Godiva, 93 yıllık tecrübesi ve hediyelik çikolata konusundaki uzmanlığıyla en özel lezzetlerini Ramazan Bayramı Koleksiyonu’nda bir araya getirdi.

Godiva’nın özel olarak hazırladığı beş yeni çikolata kutusu bayramlarda sevdiklerimizle bir arada olmanın öneminden ilhamını alıyor. Cennete giden yolu veya onun sekiz kapısını simgelediğine inanılan, sekiz köşeli Selçuklu yıldızından esinlenen özel tasarım kutular ise canlı renkleriyle hayli dikkat çekici…

Bayram içim hazırlanan özel tasarım kutuların içerisinde pralin, madlen veya napoliten çikolatalar yer alıyor. Godiva’ya özgü ikonik Gold serinin bir parçası Gold Bayram Kutusu Godiva’nın en çok sevilen 24 adet özel pralin çikolatasından oluşuyor. Sade çikolata severlerin tercihi madlen çikolatalar ise Finesse Supréme Bayram kutularında çikolata severlerle buluşuyor.

Fındıklı, fıstıklı, sütlü ve bitter olarak dört ayrı çeşit çikolatayı deneyimlemek ve paylaşmak isteyenler için Godiva Napoliten çikolata kutuları da Ramazan’da tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Dikkat çekici kutu tasarımlarının yanı sıra, onları süsleyen hediye kartları ve kurdeleleriyle Godiva’nın bayram koleksiyonu şıklığı kişiye özel hale getiriyor.

Godiva Cafeler Ramazan’da en özel ikramlarıyla sizleri bekliyor…

Godiva Cafe’ler, Ramazan’da geleneksel lezzetleri Belçika çikolatası ile buluşturuyor. Fıstıklı dolama tatlısı gibi yerel tatları da yeniden yorumlayan Godiva, Türkiye’de bulunan 13 mağazasında misafirlerine en kaliteli çikolata tecrübesini sunuyor.  

Bu bayramda Godiva lezzetlerini içeren eşsiz bayram koleksiyonu sevdiklerinizle paylaştığınız anlara şık sunumlarıyla eşlik edecek.

Godiva Ramazan Bayramı Koleksiyonu ve eşsiz Godiva lezzetleri, bayramın her anını çikolata tadında yaşamak isteyenleri Godiva mağazalarına ve tüm Türkiye’ye teslimat sağlayan www.godiva.com.tr adresine davet ediyor.