THY'den Filistin açıklaması: Hazırız

Türk Hava Yolları (THY), Filistin'e yeni turist kafilelerinin gelmesi için Filistin Turizm Bakanlığı ile iş birliğine hazır olduğunu duyurdu.

THY'den Filistin açıklaması: Hazırız
THY'den Filistin açıklaması: Hazırız
GİRİŞ 26.05.2019 11:21 GÜNCELLEME 26.05.2019 11:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Filistin Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Turizm Bakanı Rola Maayia'nın, THY Orta Doğu Bölgesi Satış Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz'la işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bir araya geldiği belirtildi. 

 

 

Açıklamaya göre, Durmaz görüşmede, THY'nin, Filistin'e yeni turist kafilelerinin gelmesine katkı sağlayacak şekilde iş birliğine hazır olduğunu ifade etti. 
Maayia da Filistin ile Türkiye arasında ilişkilerin her alanda güçlü olduğuna dikkati çekti. 

Filistin Turizm Bakanlığı verilerine göre, geçen yıl 130 bini aşkın Türk vatandaşı Filistin'i ziyaret etti. Filistin topraklarını ziyaret eden turist sayısı ise 2018 yılında 3 milyonu geçti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    filistine yardım yerine tüm islam alemi el atsa daha güçlü bir yarfım olurdu
    Cevapla
  • Gerçekçi 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde hani nerde o islam alemi? Hepsinin de başında birer satılmış yahudi haini var. Geç bunları, etrafımız sarılmış halâ Filistin den bahsedersiniz. Eğer azıcık kuyruğu kurtarsınlar onlarında başına bir hain satılmış yahudi dikerler bize düşman olurlar. 67, 68 lerde bizdeki teröristler nerde yetiştirildi sanıyorsunuz. Hepsi de Filistinde yetişip ülkeyi yıkmaya çalışmadılar mı. Filistin halkı bir yana baştakiler bir yana karıştırmayalım.
    Cevapla
  • Taka 4 yıl önce Şikayet Et
    Yatırımcılar yatırımlarını bekletiyor herkes olanı dolara yatırdı pozisyon aldı s 400 u bekliyor.rahip olayı gibi olcak beklentisi var.bu arada biz neden israil ile kötüyüz.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaşına kadar öğrenemediysen bu saatten sonra da fazla merak etme
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    çünkü israilin hedefi türkiye.ondan aramız iyi olmaz
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Thynin bu hareketi cok guzel ve dogru bir hareket. Filistinli kardeslerimizin istegi gelsinler buralara kardeslerimiz ve bize yapilan haksizliklari siddeti ve olumleri gorsun istiyorlar ve tum dunyaya gostermemizi istiyorlar. Tek care Turk devletleri Musluman ulkeler adi altinda birlesip israilin isgal ettigi topraklari filistine iade etmek.
    Cevapla
  • Risk Analisti 4 yıl önce Şikayet Et
    Bos isler yapiyor bu THY, kendine zarar verecek keskin sirke gibi. Filistin'de hava alani var mi? Nereye indirecekler ucagi? Ben Gurion'a inecek ucak. Sonrasi? Hangi Bati Seria'li izin alip havalimanina gelecek ve THY yolcusu olacak? Ruyalarda bulusuruz! THY halka acik bir sirket, kendine dikkat etmeli.
    Cevapla
  • GS'li 4 yıl önce Şikayet Et
    tek havalimani tel aviv.israil istedigine vize veriyor vize verdiklerini bile kapidan gönderiyor.Hatta adi yada babasinin adi Islami olan herkesi sorguluyor.Turk bayragi acanlar tutuklaniyor.Turizm firmalari kudüs turlarini iptal etmek zorunda kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle