7. GİV Girişimcilik Ödülleri 24 Mayıs'ta sahiplerini buluyor

Türkiye’de başarılı girişimleri ödüllendirmek ve fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen girişimcilere destek ve cesaret vermek amacıyla Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından bu yıl 7’ncisi organize edilen “Girişimcilik Ödülleri” sahiplerini buluyor.

7. GİV Girişimcilik Ödülleri 24 Mayıs'ta sahiplerini buluyor
7. GİV Girişimcilik Ödülleri 24 Mayıs'ta sahiplerini buluyor
GİRİŞ 21.05.2019 17:35 GÜNCELLEME 21.05.2019 17:35

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından bu sene 7’ncisi düzenlenecek olan “GİV Girişimcilik Ödülleri” yarışma organizasyonunun Ödül Töreni, Türkiye’nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2’nin mimarı ve T3 (Türkiye Teknoloji Takımı) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’ın teşrifleriyle 24 Mayıs 2019 Cuma akşamı Bahariye Mevlevihanesi’nde gerçekleşecek.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği “Girişimcilik Ödülleri” yarışma organizasyonunun   yanı sıra, girişimciliği teşvik eden birçok organizasyonlarla ülke girişimciliğinin ilerlemesine büyük destek veren Girişimci İş Adamları Vakfı bu sene de birçok girişimciye ödül verecek. GİV’in düzenlediği ödül törenlerinde projeleri ödüle layık görülen birçok girişimci, hayata geçireceği projelerle yeni girişimcilere örnek olmaya devam ediyor.

9 Kategoride 100.000 TL Ödül Girişimcilerin Olacak

10 Mart–20 Nisan tarihlerinde proje ve fikir başvurularının alındığı 7. GİV Girişimcilik Ödülleri; “Proje/Fikir Ödülü”, “Kurumsal Girişimcilik Ödülü”, “Yeni Girişimcilik Ödülü”, “Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü”, “Akademisyen Ödülü”,“Kamu Yöneticisi Ödülü”, “Basın/Yayın Ödülü”, “E-Ticaret Girişimi Ödülü” ve  “GİV Özel Ödülü” olmak üzere dokuz ayrı dalda verilecek.

Bu sene ödül programında verilecek ödül miktarı toplam 100.000 TL.

Girişimci İş Adamları Vakfı’nın merkezi olan Bahariye Mevlevihanesi’nde iftar yemeğine müteakiben gerçekleşecek olan törende proje/fikir sahiplerine ödüllerini takdim etmek üzere STK temsilcilerinin yanısıra iş dünyasının birçok önde gelen isminin törene katılması bekleniyor.