İstanbul’da 50 bin TL’ye icradan satılık daireler

İstanbul’un 39 ilçesinde icradan yarı fiyatına satışa çıkan konutlar alıcılarını bekliyor.

İstanbul’da 50 bin TL’ye icradan satılık daireler
İstanbul’da 50 bin TL’ye icradan satılık daireler
GİRİŞ 14.05.2019 12:08 GÜNCELLEME 14.05.2019 12:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İcralı ürünler sitesinde yer alan şartnamelere bakıldığında İstanbul’un 39 ilçesinde farklı özelliklere sahip toplam 410 konut 50 bin TL’den başlayan ve milyon TL’lere varan fiyatları ile satışa çıkması dikkat çekiyor.

 

 

Esenyurt’ta 70 m2 2 1 doğalgazlı daire 67 bin 500 TL’den açık arttırma ile satışa çıkarken, hemen hemen aynı özelliklere sahip olan Kağıthane’de ki 35 m2 1 1 daire 75 bin TL’den, Bayrampaşa’da 55 m2 2 1 daire 90 bin TL’den, Esenler’de 52 m2 2 1 daire 70 bin TL’den alıcısını bekliyor. Beylikdüzü’nde 65 m2 3 1 55 bin TL’den satışa çıkarken, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Üsküdar, Sarıyer ve Beykoz gibi lüks ve farklı özellikleri olan konutların fiyatları ise milyon TL’leri buluyor.

İcralı ürünler sitesinin genel müdürü Caner Çakı, icradan çok uygun fiyata konut sahibi olunabileceğini hatırlatarak, “Türkiye genelinde an itibari ile toplam 3 bin 20 adet konut icradan satışa çıkmak üzere şartnameleri hazırlanmış ve ihalenin yapılacağı tarihi bekliyor. Bu konutların 410 adeti İstanbul’da satışa çıkmış durumdadır. Bu mega şehirde 410 kişinin yarı fiyatına ev sahibi olması demektir. Fiyatlara baktığımızda ise 50 bin TL’den başlayan ve milyon TL’lere varan, her kesime uygun konutun bulunabileceğini söyleyebiliriz” dedi

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Alamanjiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Nefis diyor ki al oyle bi ev, ucuza mal etmiş olursun.... Ama aklimda diyor ki, orasi kimin allah bilir, dokunma oraya.... Ama ortasi bence söyle, paraniz varsa kenarda yine alin orayi, eski sahibiyle görüşün ve yaptığı zararin bir kismini elden ödeyin yada sizin aldiginig miktardan sizden geri alsin tabiki zor olacaktir onun icin ama evds duracağına para hayir işlerde dursun, zengin olan çoğumuz maalesef kural hak tanımadığından o aliyor oralari ve daha da zengin oluyor, inşallah anlata bildim derdimi
    Cevapla
  • Resul 4 yıl önce Şikayet Et
    imar barışı var mı?
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanın malı gülene yar olmaz. da zaten ağlayan ağlamış. pekin 100.000 tl gerçek değerindeki daire buraya yazanlar dahil 50.000 tl almak yerine ihaleye girde değerinde satılsın ki kredi borcu olan adamın 50.000 tl kapanacağı kredi 100.000 tl olarak kapansın. ucuza giden daireden kalan kredi borcu nekadar fazla katılan olursa o madurun yarasına merhem olur. katılan olmassa iş güzarların elinde dahada ucuza gider kredi borcu olanında kredisi yine azalmaz.
    Cevapla
  • analızi 4 yıl önce Şikayet Et
    ayağını yorganına gore uzatmak gerekır.aşırı talep banka kredısı gıbı unsurlar normal fıyatı cok yukseltıyor bu da odenemeyecek yukun altına gırıyor ve nakıt alanda piyasa artışından dolayı daha çok para oduyor,mağdur oluyor.kazanmadığın parayı harçamayacaksın.
    Cevapla
  • EAGLEEYE 4 yıl önce Şikayet Et
    o evlerde gözyaşı var huzun var ah var olsem almam cunku aglayanin mali gulene hayr getirmez hic bir zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle