Fiyatı 10 lirayı bulunca, hırsızlar harekete geçti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde erik bahçesine giren hırsızlar, ağaçlardan bulunan erikleri çaldı.

GİRİŞ 10.05.2019 15:30 GÜNCELLEME 10.05.2019 16:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kilogram fiyatının 8 ile 10 lira arasında olması nedeniyle iştahı kabaran hırsızlar Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Yedieylül Mahallesi'nde Ahmet Gönenç'e ait erik bahçesine girdi.

 

 

SABAH GELDİĞİNDE FARK ETTİ

Ağaçlardaki erikleri talan eden hırsızlar, olay yerinden kaçtı. Sabah bahçesine geldiğinde eriklerin çalındığını fark eden Gönenç, durumu polise haber verdi. Erik bahçesine gelen ekipler inceleme yaptı.

 

 

İFTARDAN SONRA GELDİLER

Bu yıl erik fiyatları 8 ile 10 TL arasında değişirken, her gün bahçesinde bulunduğunu belirten erik bahçesi sahibi Ahmet Gönenç, dün iftar saatinde bahçeden ayrıldığı ve hırsızlarında iftardan sonra gelmiş olabileceğini söyledi.

GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Bir yıl boyunca erik ağaçlarına gözü gibi baktığını ifade eden Gönenç, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

YORUMLAR 18
  • mücahit 4 yıl önce Şikayet Et
    markette 20TL erik ekonomik gücü belli bu millete yaptığınız zulüm Ama bu dünyada ama Ahirette hesabı sorulacak.hırsızlığa sevinecek halimiz yok ama tebessüm etmedim değil.
    Cevapla
  • dr.özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık dünyanın en iğrenç ahlakı,en adi suçu,bir hırsız asla adam olup düzelmez ölene kadar, o nedenle en küçük birşeyi çalanın bile islamda eli kesilir,boşuna değil,o dahi azdır.dünyada günün birinde herkes düzele bilir, ancak hırsız,yalancı,kumarcı,eroinci asla ama asla düzelmez.
    Cevapla
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri vatana hizmet etsin diye üretiyor birileri gelip hazır lokma yiyor insanlık adaletine sığarmı yazıklar olsun
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri caminin musluklarıni calir, biri iftardan sonra Erikleri çalar. Bu itlerin hiç mi tabusu yok?
    Cevapla
  • memoli 4 yıl önce Şikayet Et
    2 gün önce bizim mahallede millet iftar için evine giderken maskeli 2 hırsız torna dükkanına girip 4 koli üretilmiş malzeme çalmış. ve kimsenin ruhu duymamış. işlek biyer nasıl bi cesaret..
    Cevapla
  • serafeddin 4 yıl önce Şikayet Et
    İbreti alem olsun diye erik çalanı erik ağacında sallandiracak bak bakalım o zaman vatandaşın bir daha eriği caliniyormu
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir hafta sürekli erik yeme cezası verilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle