YSK kararı sonrası hemen harekete geçtiler! Tehdit gibi açıklama

Her seçim öncesi sahneye çıkarak algı operasyonuna imza atan ‘sıfırcı hocalar’ ve destekçileri YSK’nın kararının hemen ardından yine sahneye çıktı.

YSK kararı sonrası hemen harekete geçtiler! Tehdit gibi açıklama
YSK kararı sonrası hemen harekete geçtiler! Tehdit gibi açıklama
GİRİŞ 08.05.2019 09:22 GÜNCELLEME 08.05.2019 09:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Türkiye analisti Edward Parker, İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının ekonomiyi yeniden dengeleme ve istikrara kavuşturma planında yaklaşık iki ay daha belirsizlik anlamına geldiğini belirtti.

 

 

Parker “Türkiye ekonomisi ve para birimindeki oynaklık dikkate alındığında mevcut zayıflıkların artması” durumunda kredi notunun düşürülebileceğini söylerken AB Komisyonu da dün yayınladığı tahminlerinde Türkiye için 2019 yılı büyüme beklentisini aşağı yönlü revize etti. Türk ekonomisi için 2019 yılı küçülme beklentisini yüzde 1.5’ten yüzde 2.3’e yükselten AB Komisyonu, 2020 yılı için büyüme tahminini ise yüzde 3.0’dan 3.5’e çıkardı.

YORUMLAR 21
  • adanali 4 yıl önce Şikayet Et
    topunuzun cani ceheneme adi it suruleri
    Cevapla
  • konşu 4 yıl önce Şikayet Et
    bi bizi bize birakin be hristolar
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    bu derecelendirme kuruluşları bize para mı veriyor yok. ne bu sadece dilek temenniler ey parababaları Türkiye ye yatırım yapmayın, ey yerli işbirlikçiler paranız dolara euroya yatırın, yatarak para kazanın demekten başka bir şey değil. birileri elbette ki para aldığı yerden emir de alacak böyle işadamı kılıflı insanlar var. fakat bu iş döner dolaşır kendilerini de vurur. bu devletin bir sillesi onlara ulaşır. Masak var, hakimi var savcısı var. kimse bu milletin cebinden kısa yoldan çalmaya çalışmasın.
    Cevapla
  • chpkk 4 yıl önce Şikayet Et
    abd batı pkk fetö chp hdp bize ve erdoğana salırıyorsa yol doğru yol durmak yok. yara hasar alırız belki ama yolumuzdan dönmeyiz
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    sanamı sorduk köpek fitç havlama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle