Milyarderler sezonu açtı! Türkiye'ye para akacak

Antalya turizm sezonunu düğünle açtı. Hint grup pazarının lider şirketi Inventum Global, Antalya’da üst üste 4 Hint düğünü organize etti.

Milyarderler sezonu açtı! Türkiye'ye para akacak
Milyarderler sezonu açtı! Türkiye'ye para akacak
GİRİŞ 25.04.2019 08:54 GÜNCELLEME 25.04.2019 09:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

16-27 Nisan arası Max Royal Kemer Resort’te üç ve yine 16-19 Nisan tarihleri arasında Rixos Premium Belek’de bir Hint düğünü olmak üzere dört büyük düğün organizasyonunu yapıldı. Düğün sahiplerince, isim bilgileri ve düğün bütçelerinin açıklanmasının istenmediği düğünler için yaklaşık 1.000 kişilik bir ekip ile hizmet verildi. Dört düğün organizasyonu için, 100 tır dekor, sahne, ses-ışık-görüntü sistemleri kullanıldı. 

 

 

DÖRT DÜĞÜN BİRDEN

Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan ve tamamen gizlilik içerisinde hazırlıkları sürdürülen düğünler için, profesyonel Türk, Hintli, Dubai’den çekim ve prodüksiyon ekipleri, aşçılar, servis ekipleri ve dekor ekipleri çalışıyor. Inventum Global kurucu ortağı Bünyat Özpak “Hint pazarında aralıksız devam eden pazarlama faaliyetlerimizin sonuçlarını almaya başladık. Üst üste, 11 gün içerisinde gerçekleştirmekte olduğumuz, yüksek bütçeli bu dört düğün sonrasında diyebilirim ki, artık Türkiye Hint düğün pazarında çok daha iyi bir noktadadır. Yakın bir gelecekte Türkiye’nin Hint düğün pazarında en çok tercih edilen destinasyonlar arasında, en üstlerde hak ettiği yerde olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 3
  • tespiçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Fakiri meşhur olan bir ülkeye umut bağlıyoruz. Hakikaten ülkemizin durumu bu kadar kötümü ya. Bu habere sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar gelcek para ekonomi düzelcekmi kaç düğin yapcaklar haber islamın yüzkaraları ebu cehil ebu sufyan soylar
    Cevapla
  • sinan kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Hindistan ve dünyadaki gelir adeletsizliğini gösteren dehşet bir örnek...
    Cevapla