Savcı Sayan: Yüzde 50'sini biz ödeyeceğiz

Ağrı Belediye Başkanı seçilen Savcı Sayan göreve başladığı günden beri çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Savcı Sayan son olarak Ağrılılara bir çağrıda bulundu.

Savcı Sayan: Yüzde 50'sini biz ödeyeceğiz
Savcı Sayan: Yüzde 50'sini biz ödeyeceğiz
GİRİŞ 13.04.2019 13:14 GÜNCELLEME 13.04.2019 13:15
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Savcı Sayan, resmi Twitter hesabından yaptığı çağrıda İstanbul'da çalışan Ağrılılara seslenerek "İstanbul’dan Ağrı’ya tamamen dönüş yapıp Ağrı’da işe başlayacak usta makinacı kardeşlerimizin bir yıllık ev kirasının %50’sini belediye olarak biz ödeyeceğiz.1 yıl boyunca su parası almayacağız." dedi.

 

 

Savcı Sayan, Ağrı'yı tekstilde marka şehir yapacaklarını söyleyerek, birçok tekstil firmasının da Ağrı'ya gelmek için kendilerini aradıklarını ifade etti.

İşte o açıklamalar:

 

 

 

YORUMLAR 88
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    bu da bir yöntem fakat suistimale açık. gelecek işadamı bunun garantisini vermeli. sözle değil, yazıyla bu iş zapta alınmalı. güzel hareketler her zaman alkışlanır. Sayın Sayanı kutlamak gerek.
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvancılığa ağırlık verilirse daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • VatandaŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Karar çok güzel, her il bir üretimin merkezi olursa yoğunluk ve ekonomi yüküde birkac ilde olmaz, kim ne işi beceriyorsa o ilde ikamet eder, ... güzel karar bence, ayrıca İstanbul'un tekstil yükü bir ağrıya değil bir kaç bölge iline verilmeli ki aksayan yerde diğer yerden destek alsın
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıralsın ağrı seninle gurur duyuyor
    Cevapla
  • Atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın, koçum benim. Herkes bu Reisi örnek alsa aaah ah. Bu azimle 3-5 seneye kalmaz Ağrı sayılır iller arasına girer. Gözünden öpüyorum, Gümüşhane'den selamlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle