Drone avcıları Ankara'da görücüye çıkıyor!

Tarsus Turkey tarafından 5.’si düzenlenen SecuriTex Eurasia 2019, 11 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Özellikle emniyet teşkilatı, askeri kurumlar ve kamu kuruluşlarını, güvenlik endüstrisiyle buluşturacak fuarda, drone avcılarından biyometrik sistemlere kadar pek çok teknoloji bir arada sergilenecek.

Drone avcıları Ankara'da görücüye çıkıyor!
Drone avcıları Ankara'da görücüye çıkıyor!
GİRİŞ 10.04.2019 11:01 GÜNCELLEME 10.04.2019 11:01

Bu yıl 5.’sini düzenleyecekleri Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemlerinin yenilikçi fuarı SecuriTex Eurasia hakkında bilgi veren Tarsus Turkey Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gültekin Gökgül, “Özellikle devletin önemli güvenlik birimlerinin merkezi olan Başkent Ankara, bu yönüyle güvenlik endüstrisi açısından ülkemizin en büyük pazarına sahip bulunuyor. Biz de Tarsus Turkey olarak bu pazarın tam kalbinde gerçekleştirdiğimiz SecuriTex Eurasia ile, sektör firmalarını, sektörün en büyük alıcısı konumundaki kurum ve kuruluşlarıyla buluşturuyoruz. Bu amaçla emniyet teşkilatları, askeri kurumlar ve kamu kuruluşlarını kapsayan 2 binin üzerinde misafirimizi, özel olarak fuara davet ettik. Kurumlardan gelen resmi yazılarla teyit ettiğimiz misafir listesi, sektörün, kamu kuruluşları ile temasını sağlayan bağı kuracak.” dedi. 

Güvenlik endüstrisindeki yeniliklerin sergilendiği fuarda, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD, çalışmalarını sunacak!

SecuriTex Eurasia 2019, Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemleri ana konularına ilişkin tüm sektörel yenilikleri bir arada sunuyor. Fuarda; Geçiş kontrol sistemleri, drone avcıları, biyometrik sistemler, bina otomasyon sistemleri, CCTV sistemleri, sistem etegratörleri, konut, mağaza ve işyeri güvenliği, ağ ve veri güvenliği, bilgi güvenliği teknolojileri, güvenlik yazılımları, şifreleme, yangın algılama, uyarı ve söndürme sistemleri gibi ürün, teknoloji, malzeme ve ekipmanlar sergilenecek. Ayrıca fuarda, Ankara Büyük Şehir Belediyesi İtfaiyesi ile AFAD da gerçekleştirdikleri çalışmalar ve sektöre sağladıkları katkılar hakkında SecuriTex Eurasia ziyaretçilerini bilgilendirecekler.