İngiltere'den Türkiye'ye büyük övgü!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor." dedi.

İngiltere'den Türkiye'ye büyük övgü!
İngiltere'den Türkiye'ye büyük övgü!
GİRİŞ 08.04.2019 20:37 GÜNCELLEME 08.04.2019 20:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Brexit bilmecesi sadece İngiltere'yi değil, İngiltere ile ilişkileri olan diğer ülkeler için de önem arz ediyor.  TÜSİAD, Brexit sonrası İngiltere ile ilişkileri gözden geçirmek için  "finans ve hizmet sektörlerinde Türkiye - Birleşik Krallık iş birliğini güçlendirmek" isimli panel düzenledi. Panelde Londra Finans Merkezi Başkanı Peter Estlin, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ile bir araya geldi. 

 

 

"TÜRKİYE'NİN LOKASYONU ÇOK İYİ"

Estlin, Türkiye'nin lokasyon olarak çok iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, "Türkiye bizi güneşi ile çok etkiliyor. İngiltere'den Türkiye'ye birçok turist geliyor. Türkiye'nin turistlere servisi çok üst seviyede. Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki ticaret hacminde 20 milyar dolardan fazlasını hedefliyoruz. Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 7
  • Tccccccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Size Neeeeeeee
    Cevapla
  • komplodor 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan biri kan kusturur... diğeri de leğen tutar... biri iyi polisi oynar diğeri kötü polisi... en iyisin de en iyisini evine barkına ocağına vatanına koymayacaksın... uzak duracaksın ve uzak tutacaksın... elini vermeyeceksin ki kolunu bedenini kaptırmayasın... habis ur gibidirler bulaştırmayacaksın.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani bazılarının gözleri kördür. Okusalar da beyinleri nedense algılayamaz. Ezeli düşmanımız olan ingliz ne diyor duyuyırmusunuz. Bazıları öylesine biryerlere şartlanmış ki. Yine duymaz. Ülkede fabrika yapulmıyırmuş. Gözüne dizine dursun. Organize sanayi bölgelerine bşr git. Yüzlerce fabrika. Var olan fabrikaların kapasiteleri nerdeyse beş kat artmış. Yani eski beş fabrika. Gör.
    Cevapla
  • Ksy 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizler bos konusmaz hayirlida konusmaz
    Cevapla
  • Ihtiyar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın konuşmasında şifre var!!!!???.mesaj yolluyor sanki
    Cevapla
  • cia 4 yıl önce Şikayet Et
    evet
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Peşindeler dikkat et!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle