Bakan Varank, Küçükçekmece esnafını ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Biz bu ülkede 17 senedir Cumhurbaşkanımız liderliğinde sadece kardeşlik hukukunu yüceltmek için çalışıyoruz. Onun için Doğu, Kuzey, Güney ayırt etmeden şehirlerimize, ilçelerimize yatırımlar yapıyoruz, hizmetler götürüyoruz, bunun da karşılığını inşallah alacağız." dedi.

Bakan Varank, Küçükçekmece esnafını ziyaret etti
Bakan Varank, Küçükçekmece esnafını ziyaret etti
GİRİŞ 27.03.2019 14:05 GÜNCELLEME 27.03.2019 14:28

Varank, Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi esnafı ziyaret etti. Ziyaret  öncesinde Küçükçekmece Ak Parti Bürosu'nda partililerle buluşan Varank,  Küçükçekmece'nin kendi hayatında farklı bir yeri olduğunu söyledi.

 

 

Kocamustafapaşa Tren İstasyonu'ndan trene binerek, Halkalı'daki  akrabalarını ziyaret ettiğini aktaran Varank, "Ama o zamanlar 'Biz Halkalı'ya  gidiyoruz' dediğimizde, sanki başka şehre gidiyor gibi olurduk. Bizim hikayemizi  buradaki kardeşlerimiz çok iyi hatırlar. Bizim hikayemiz 1994'te  Cumhurbaşkanımız'ın bu şehre belediye başkanı olmasıyla başladı. Bu ilçeyi de  İstanbul'u da kendisi büyük bir gayretle dünya kenti haline getirdi." diye  konuştu.

Varank, bazılarının sırtını terör örgütüne, kendilerinin ise sırtını  millete, en çok da hanım kardeşlerine yasladıklarını vurgulayarak, "Onlar bizim  arkamızda durduğu müddetçe biz de güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Şuna  inanıyoruz; bir evde hanımlar ne derse o olur. Eğer hanımlar kaleyi içten  fethederse beylerin lafı sözü olmaz. Hanımlar ikna ederse biz başarırız."  ifadelerini kullandı.

 

 

"Sadece kardeşlik hukukunu yüceltmek için çalışıyoruz"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçükçekmece'ye  yapılanların çok iyi bilindiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş  olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya,  Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün. Dolayısıyla  bizim önümüzdeki 3,5 günde neler yaptıklarımızı anlatıp, neler yapacaklarımızdan  da bahsederek sıkı bir şekilde çalışmamız lazım. Emin olun karşımızda ilçelerini,  şehirlerini düşünen adaylar yok.

Onların tek derdi var; acaba 17 yıldır ülkeyi kalkındırma hamlesinde  liderlik yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne nasıl set çekeriz?  Bu davaya nasıl takoz koyarız? Bu 4 birbirine benzemez parti, sadece bu amaçla  bir araya gelmiş vaziyette. Bizim önümüze duvar olmak için ellerinden gelen  fırsatı yakalamak istiyorlar ama bizler siz değerli kardeşlerimize güveniyoruz.  Sizler her zaman bu davanın ve Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durdunuz,  bundan sonra da dimdik duracaksınız. İnşallah bu zaferi tekrar İstanbulumuza,  Cumhurbaşkanımıza hediye edeceksiniz."

Varank, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali  Yıldırım'ın ülkenin her tarafında eserleri olan, vatandaşın en memnun olduğu  ulaşım hizmetini gerçekleştiren bir devlet adamı olduğunu aktararak, "Onun  İstanbul'da olması bir şans. Bunu da kapı kapı dolaşırken anlatacağız. Bazen  karşımıza istismar siyasetinden etkilenmiş insanlar çıkabiliyor. Biz onları da  ikna etmek mecburiyetindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

 Son 2 hafta Doğu ve Güney Doğu Anadolu illerinde ziyaretlerde  bulunduğuna işaret eden Varank, şunları kaydetti:

"Orada vatandaşlarımızın bize söylediği şu; 'Ben size oy vermedim ama  sizin bu şehirlere kayyum belediyelerinden sonra yaptığınız hizmetleri biz çok  güzel görüyoruz ve hakkınızı teslim ediyoruz.' Dolayısıyla o istismar  siyasetinden etkilen kardeşlerimize de bunları anlatmanız gerekiyor. Biz bu  ülkede 17 senedir Cumhurbaşkanımız liderliğinde sadece kardeşlik hukukunu  yüceltmek için çalışıyoruz. Onun için Doğu, Kuzey, Güney ayırt etmeden  şehirlerimize, ilçelerimize yatırımlar yapıyoruz, hizmetler götürüyoruz, bunun da  karşılığını inşallah alacağız."

Mustafa Varank, konuşmasının ardından Küçükçekmece'de esnaf  ziyaretinde bulundu. Vatandaşa karanfil dağıtan Varank, esnafla da sohbet etti.   

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL