Türkiye'yi kızdıracak hamle! ABD'yi arkalarına alıp imzayı attılar

Akdeniz'de Türkiye'yi by-pass edebileceğini düşünen Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail, ABD'yi de yanına alarak anlaşma imzaladı.

Türkiye'yi kızdıracak hamle! ABD'yi arkalarına alıp imzayı attılar
Türkiye'yi kızdıracak hamle! ABD'yi arkalarına alıp imzayı attılar
GİRİŞ 21.03.2019 08:40 GÜNCELLEME 21.03.2019 08:40
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İsrail lideri Binyamin Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Güney Kıbrıs lideri Nicos Anastasiadis Kudüs'te zirve yaptı. Zirveye ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da katıldı.

 

 

"KÖTÜCÜL DIŞ ETKENLER"

Görüşmelerin ardından ortak açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Liderler, enerji bağımsızlığı ve güvenliğini desteklemek, Doğu Akdeniz'de kötücül dış etkenlere karşı korunmak için iş birliğini geliştirme kararı aldı." ifadelerine yer verildi.

 

 

RUMLAR İÇİN ABD DESTEĞİ ÖNEMLİ

Bölgede yeni keşfedilen gazlardan duyulan memnuniyetin dile getirildiği toplantıya ABD'nin açık destek vermesi farklı bir anlam taşıyor.

Çünkü Rumlar tek taraflı parselleme çabasında oldukları Akdeniz'de ABD desteğine ihtiyaç duyuyor.

YORUMLAR 34
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    atığınız imzaların türkiye olmadan hiç bir hükmü yok
    Cevapla
  • Hakan Can 5 yıl önce Şikayet Et
    abd (terörist yetiştirip bunları, besleyip, büyüttüğü yani terörle içi içe kol kola olduğu ve dünya halklarına bu terörünü ihraç ettiği için özellikle adının küçük harflerle yazılması gereken bir ülkedir) politik bir yılandır, kim onunla dost ise denize düşmüş demektir. Bunu düşmanlık olsun diye yazmıyorum. Bunu reddeden ya korkuyor ya da aynı vagonda seyehat ediyor demektir. Maalesef dünyadaki terörün kan ve göz yaşının tek başına direkt veya dolaylı sorumlusudur.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu günün ABD' si Dünya ve Hatta kendi ülkesinde ki durumu DOST/DÜŞMAN,Strateji ortaklığı,Proje ortaklığı, NATO ortaklığı,Müttefiklik, Ticaret, Siyaset, uluslar arası ilişki ... GÜVENSİZ bir ülke konumun da. ABD' nin yaptığı TEHDİT, YAPTIRIM, AMBARGO, Anti DEMOKRASİ müdehaleleri... 2 vs ' ABD/İsrail ve Yunanistan/Rum Filmin Senaryosu belli İzleyelim
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    "Çıkar için kurulan işbirlil "DOST luk" önemi alınan/satılan şeyin ederi kadardır. Bu DOSTLUK Her zaman daha iyi bir değer de SATILIR."Y.T.
    Cevapla
  • Eagle 5 yıl önce Şikayet Et
    Çoooooook büyük yanlışın içindesin Yunanistan bedeli ağır olur seni Abd dahil kimse koruyamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle