Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge yasasına yeşil ışık! Ek gösterge...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrasında ek gösterge ile sorulan soruya cevap verdi. 3600 ek gösterge yasası geliyor mu? Son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge yasasına yeşil ışık! Ek gösterge...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge yasasına yeşil ışık! Ek gösterge...
GİRİŞ 11.03.2019 12:45 GÜNCELLEME 11.03.2019 12:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır mitingi sonrası, kendisinin hayranı olan ve mitinglerini takip eden 'Kutlu' adlı kız ile sohbetinde polislere verilecek 3600 ek gösterge hakkında kısa bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ‘’Tamam, Tayyip Erdoğan söz verdiyse dönmez" şeklinde cevap verdi.

"TAYYİP ERDOĞAN SÖZ VERDİYSE DÖNMEZ"

Yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Kutlu adlı kızın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a polislerin 3600 ek göstergesi için söz verdiğini hatırlatması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tamam, Tayyip Erdoğan söz verdiyse dönmez" şeklinde cevap verdiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrası bir kız çocuğunun  '3600 ek gösterge' sorusuna yanıt verdi. Erdoğan, 3600 ek gösterge sözünün tutulacağını söyledi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki mitingin ardından, kendisinin hayranı olan ve mitinglerini takip eden 'Kutlu' isimli bir kız çocuğu ile sohbetinde polislere verilecek 3600 ek gösterge konusunda açıklama yaptı. Yerel kaynaklar tarafından aktarılan habere göre, Kutlu isimli minik kızın Erdoğan'a Polislere 3600 ek gösterge ile ilgili söz verdiğini hatırlatması üzerine 'Tamam, Tayyip Erdoğan söz verdiyse dönmez' şeklinde cevap verdi.