Bekçi ve polis alımı ne zaman? Bakan Soylu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bekçi ve polis alımıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Soylu, 8 bin bekçi alacaklarını belirterek, "Çarşamba günü alıma çıkacaklar. İstanbul'a şu ana kadar 4 bin bekçi verdik. Yeni geleceklerle birlikte bin bekçi daha vereceğiz. İstanbul'daki bekçi sayısı 5 bin olacak." dedi.

Bekçi ve polis alımı ne zaman? Bakan Soylu açıkladı
Bekçi ve polis alımı ne zaman? Bakan Soylu açıkladı
GİRİŞ 04.03.2019 18:32 GÜNCELLEME 04.03.2019 18:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, partisinin yerel seçim çalışmaları kapmasında Silivri'de düzenlenen mitingde konuştu.

Bekçi sayısının artırılacağını anlatan Soylu'nun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki; 'Süleyman, eğer vatandaşım uyurken bekçi sesini duymazsa, senden bunun hesabını sorarım.' Yandık." demesi miting alanında kendisini dinleyenleri güldürdü.

Bakan Soylu, konuşmasında bekçi alımlarıyla ilgili tarihi de açıkladı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR! 8 BİN BEKÇİ, 15 BİN POLİS ALINACAK

 

Soylu, iki kez 10 bin bekçi aldıklarını hatırlatarak, "Şimdi 8 bin bekçi alıyoruz. Çarşamba günü alıma çıkacaklar. 28 bin bekçi olacak. İstanbul'a şu ana kadar 4 bin bekçi verdik. Yeni geleceklerle birlikte bin bekçi daha vereceğiz. İstanbul'daki bekçi sayısı 5 bin olacak. İstanbul'da evden hırsızlık günde 78'di, 57'ye düştü. Tüm Türkiye'de yüzde daha düştü. İstanbul ve Türkiye'deki asayişçileri topladık, bu oranı yüzde 30 daha düşürmelerini tembihledik. 3-4 gün sonra açıklanacak 15 bin polis daha alıyoruz. 5 binini İstanbul'a vereceğiz. Artık İstanbul, her tarafında huzurun, güvenin, asayişin temin edildiği bir şehir olacak. Huzurun, güvenliğin başşehri İstanbul olacak." diye konuştu.

Süleyman Soylu, konuşmasının ardından otobüsten inerek vatandaşlarla selamlaştı.

 

 

Bakan Soylu'ya mitingde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti ve MHP'nin ilçe yöneticileri de eşlik etti.

YORUMLAR 20
  • sayıgı 5 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlık düşmüş değil. Gittikçe artıyor. Yalan dolan talan soygun artıyor. Haram, kul hakkı, Allah korkusu bilmeyenlerle doldu ortalık
    Cevapla
  • Çok güzel uygulama 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir uygulama. Akşam polislerimiz araçla dolaşmıyor. Bekçiler mahallede yayan dolaşıyor. Akşam vardiyası çalışan vatandaşlar erkekler bayanlar evlerine kadar güvende gidebiliyor.
    Cevapla
  • Engin Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Simdi 6 mart itibari ile yayımlanır 5 martta doğanin suçu ne bakanım 1 ocak yapın şunu herkes için adil olsun yetkililere sesleniyorum
    Cevapla
  • MADURO de VENEZUELA 5 yıl önce Şikayet Et
    31 Aralık da doğan suçlu mu yani dostum?
    Cevapla
  • cekmekoylu 5 yıl önce Şikayet Et
    issizlikten millet ac hirsizlik cogalmasini beklemeyin acil issizlere cozum bulun akrabalarinizi sokun en guzel islere
    Cevapla
  • Selin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekçi emniyetin azı dişidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle