Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lira hibe...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOBİ'lere dijitalleşme desteğini açıkladı.

Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lira hibe...
Bakan müjdeyi verdi! 300 bin lira hibe...
GİRİŞ 04.03.2019 12:21 GÜNCELLEME 04.03.2019 13:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başlıyoruz. Bu teknolojileri yerli olarak geliştiren KOBİ'lere uygulama ve ticarileşme desteği vereceğiz ayrıca üretim süreçlerini dijitalleştirmek isteyen KOBİ'leri de teşvik edeceğiz." dedi.

300 BİN LİRASI HİBE ŞEKLİNDE

Bakan Varank, "Buna seracılık yatırımları da dahil. Bu manada dijitalleşmeden seracılık yatırımları da faydalanabilecek. Çağrımızın üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin lirası hibe şeklinde." açıklamasında bulundu.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hibeleri heba edeceğine devlet kendi fabrika kursun bizim hakkımızı çar çur etmesede bi son verse artık...
    Cevapla
  • baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hibeler hep heba oluyor gibi geliyor bana!
    Cevapla
  • Vahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan üretene destek verilmediği sürece Devletten alıp yan yatacaklar. Bu ,işlem sürdürülebilir değil. Destek kesildiği gün hiç firma kalmaz.
    Cevapla
  • Kardeş 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz fazlası ile KOBİlere destek oluyor. Burada asıl sorun, bu iyi niyetle yapılan hibelerin hep eş-dost vasıtası ile hiçbir katmadeğer üret(e)meyecek adamlara gidiyor olmasıdır. Bunu ne yazık ki devletimiz hiçbir şekilde aşamadı. O yüzden destek haberlerini gördüğümde bende artık hiçbir tepki oluşmuyor. Fakat eminim ki yetim hakkı yemekten çekinmeyen KOBİler aşırı seviniyordur! Hükümetimiz artık özellikle liyakata özen göstermeli, yoksa bu gidiş gidiş değil.
    Cevapla
  • İstanbullu 5 yıl önce Şikayet Et
    Teknolojik,nano teknolojik,robotik teknolojik, yazılım teknolojik ve benzeri, ihracata yönelik ürün üretmeyene asla destek verilmemelidir, lütfen, bilinen, herkesin yaptığını yapmak isteyen, teknolojik özelliği olmayan, katma değeri ile yüksek gelir getirmeyen ürünlere destek,teşvik,hibe ve benzeri hakların verilmesini doğru bulmuyorum, gençlerimizi çok küçük ilkokul yaşlarından, teknolojik ürün üretmeye yönlendirmeliyiz,teşvik etmeliyiz,
    Cevapla