Oktay'dan 'milli uçak' açıklaması! Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2023'te milli uçağımızı hangardan çıkaracağız ve 2026'da göklerde görmek nasip olacak. 2031'de envantere alıyoruz." dedi.

GİRİŞ 02.03.2019 10:35 GÜNCELLEME 02.03.2019 11:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay savunma sanayisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, "Savunma teknolojileri alanında yürütülen milli proje sayımız 600'ün üzerine çıkmıştır." dedi.

 

 

Milli uçağa ilişkin olarak Oktay 2023 yılında hangardan çıkacağını ve 2026'da göklerde görmenin nasip olacağını belirtti. Oktay, 2031 yılında ise milli uçağın envantere gireceğini söyledi.

YORUMLAR 18
  • Hüseyin Sarıoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    fevkalenin fevkinde bir haber yüce mevlam Türk milletini utandırmasın İnşallah Ülkem için bir iyilik yapanın Allahım yar ve yardımcısı olsun. Sayın REİSİM . mümkün olsada kalan ömrümün yarısını size bağışlasam. Allahım Sizi. insanlık için korusun kollasının. Ey Yüce Rabbim dularımı kabul buyur.
    Cevapla
  • İzmir Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah daha erken olur emperilist güçlerinin oyunları bozarız. Tüm mazlum ve zulüm görenhalkların yanında oluruz. Tekrar güçlü Osmanlı oluruz. Adaletli bir dünya için çok çalışmak gerekir Çalışan emeği geçenler herkese Allah razı olsun. Yolumuzu açık etsin inşaallah Büyük Türkiye için yola devam Reis ile
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    chp dönemlerinde motoruna kadar yaptığımız uçak fabrikalarını kapatmasalardı o zaman 2031 de değil o teknolojiyi yakaladığımız için 2-3 seneye kadar uçuyor olacaktı uçaklarımız hiç olmazsa
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunada şükür hiç olmassa kendi planımız projemiz içinde celladlarımızın olmadıhı kendi üretimimiz olucak
    Cevapla
  • sadi 5 yıl önce Şikayet Et
    2031 cok gec maalesef..herkesin dusundugu seyi soyluyorum..keske daha erken olsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle