VakıfBank düşük faizli kredi başvurusu! (İhtiyaç, Konut, Taşıt) faiz oranları

Şubat ayı itibariyle Vakıfbank konut, taşıt ve bireysel ihtiyaç kredi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurdu. Peki düşük faizli Vakıfbank konut ve ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte bankaya gitmeden Vakıfbank'tan kredi başvurusu yapma yolları...

VakıfBank düşük faizli kredi başvurusu! (İhtiyaç, Konut, Taşıt) faiz oranları
VakıfBank düşük faizli kredi başvurusu! (İhtiyaç, Konut, Taşıt) faiz oranları
GİRİŞ 22.02.2019 09:58 GÜNCELLEME 22.02.2019 09:58

VakıfBank Şubat ayı itibariyle yaptığı açıklamada banka borç yapılandırma ve KOBİ'lere destek kredilerinin ardından konut, taşıt ve bireysel ihtiyaç kredi faiz oranlarında da indirim yaptı. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar oldu? 2019 yılı itibariyle kredi konusunda büyük destek veren Vakıfbank faizleri indirmeye devam ediyor. İşte özellikle konut ve taşıt alacakları ilgilendiren kredi faiz oranları ve başvuru işlemleri...

 

 

VAKIFBANK KREDİLERİ

Vakıfbank aracılığıyla en sık kullanılan krediler;

İhtiyaç kredisi,
Taşıt kredisi,
Konut Kredisi’dir.

 

BAŞVURU İŞLEMLERİ NELER?

Vakıfbank, müşterisi olunsun ya da olunmasın herkesin internet üzerinden kredi başvurusu iletebilmesine imkan sağlamaktadır. Bu kapsamda tek yapılması gereken Vakıfbank’ın web adresine giriş yaptıktan sonra Ürünler sayfasına erişmek ve başvuru iletilecek ürünü seçmektir. İlgili ürün tanıtım sayfasındaki Hemen Başvur butonu aracılığıyla başvuru formuna erişilebilir ve kredi talebi bankaya iletilebilir.

Vakıfbank’ın ön onay statüsünde kredi başvurusunu kabul ettiği hizmet kanallarından birisi de akıllı SMS servisidir. Bu kapsamda tüketiciler TIK boşluk TCKN boşluk Aylık Gelir yazıp 5724’e kısa mesaj atarak kredi talebinde bulunabilir.

ŞUBEYE GİTMEDEN KREDİYİ TAHSİL ETME İŞLEMİ

Vakıfbank, yukarıdaki uzaktan hizmet kanallarından yapılan kredi başvurularını ön başvuru statüsünde değerlendirmektedir. Bankanın müşterisi olunsun ya da olunmasın henüz anında tahsis özellikli bir kredi ürünü bulunmamaktadır. Bu doğrultuda, yaptığı kredi başvurusu olumlu sonuçlanan tüketicilerin kredi tahsis edebilmek için en yakın Vakıfbank şubesine gitmesi gerekir. Gelir belgesi, nüfus cüzdanı ve ikametgah ya da son 3 aya ait herhangi bir faturanın da ibraz edilmesi şarttır.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ORANLARI

Banka, 1,5 milyon TL'ye kadar olan konut kredilerinde aylık faiz oranını yüzde 1,63'ten yüzde 1,49'a indirdi. İkinci el ve sıfır araçlarda, taşıt kredilerinde de indirime giden banka, yüzde 1,72 olan aylık faiz oranını yüzde 1,55'e çekti.

VakıfBank'ta indirim öncesinde aylık yüzde 1,77'den başlayan bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yapılan değişiklik sonrasında yüzde 1,59'dan başlayan oranlara indirildi.

Böylelikle 10 yıl vade ile 100 bin konut kredi kullanacak olan VakıfBank müşterisi bu indirimle 13 bin 120 TL avantaj yakalarken, aynı miktarda 48 ay vade ile taşıt kredisi kullanan müşterinin avantajı 6 bin 469 TL oldu. VakıfBank'tan 36 ay vade ve 10 bin TL tutarında bireysel ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler ise gerçekleştirilen faiz indirimiyle 490 TL kar edecek.