Kırmızı ete tanzim talebi!

Sebze-meyvedeki tanzim satışların ardından Kırmızı Et Üreticileri Birliği de kırmızı et için tanzim satış noktası kurulmasını istiyor.

Kırmızı ete tanzim talebi!
Kırmızı ete tanzim talebi!
GİRİŞ 20.02.2019 08:25 GÜNCELLEME 20.02.2019 08:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda sebze-meyve fiyatlarındaki artışın önüne geçmek amacıyla, başta büyükşehirler olmak üzere birçok merkezde tanzim satış noktaları kuruldu. Geçtiğimiz hafta başlayan uygulama tüketiciyi memnun ederken, fiyatlarda da yüzde 50’lere varan düşüşler görüldü.

 

 

ET ÜRETİCİLERİ DE TANZİM SATIŞ İSTİYOR

Sebze-meyvedeki olumlu gelişmelerin ardından Kırmızı Et Üreticileri Birliği de kırmızı et için tanzim satış noktası kurulmasını istiyor.

 

 

ŞARKÜTERİ YÜZDE 50 UCUZLAR

Üreticiler, kendi alanlarında da aracıların aradan çıkacağı bu sistemde, şarküteri ürünlerinin yüzde 50, karkas etin ise yüzde 30 ucuzlayacağını düşünüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Tanzim satışa gerek yok, aracıları aradan çıkardıklarında fark ortaya çıkacaktır. Kaldı ki, toplum kendi içinde halkı dolandırmaya kalkanlar ile ticaret yapmasa, piyasa da zaten bu tür sahtekarlıklar minimize olacaktır. Mevcut sistem de bu zihniyetleri ödüllendirir gibiyiz. Her şeyi devletten beklemeye gerek yok, kendi içimizde, din, dil, mezhep ayrımcılığı yapacağımıza, doğru ve yanlış ayrımı yapabilmeyi öğrenmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • tanzim kuran adam :D 5 yıl önce Şikayet Et
    kurun kurun kurun
    Cevapla
  • serti 5 yıl önce Şikayet Et
    isin suyunu cikarmayin !
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Super olur
    Cevapla
  • gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Üper fikir.Küçükbaş hayvan 2 ye katlandı deniyor ama fiyatlar inmiyor o da ilginç.
    Cevapla