Whatsapp istek hattıyla fikirler projelendirilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Whatsapp üzerinden oluşturduğu “Proje İstek Hattı”yla vatandaşların fikirlerini projelendirecek.

Whatsapp istek hattıyla fikirler projelendirilecek
Whatsapp istek hattıyla fikirler projelendirilecek
GİRİŞ 19.02.2019 15:52 GÜNCELLEME 19.02.2019 15:52

“Kenti Hep Birlikte, Hep Beraber Yönetme” anlayışını savunan Büyükşehir, en popüler sosyal medya uygulaması olan Whatsapp’ta vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunacak. “05383202727” numaradan Büyükşehir Belediyesi Whatsapp Proje İstek Hattı’na ulaşan vatandaşlar, fikirlerini ve taleplerini iletebilecek. Vatandaşlardan gelen öneriler raporlanarak Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sunulacak.

Göreve geldiği günden bu yana Gazianteplilerle sıkı bir bağ kuran Başkan Şahin, istek ve taleplere kulak verdi, şehri birlikte yönetme kabiliyetini topluma aşıladı. Gönül belediyeciliğinde çığır açan Şahin’le, insan odaklı çalışmalara ağırlık verildi. Vatandaşın isteklerini rahat bir biçimde dile getirebilmesi için Whatsapp ihbar hattı oluşturan Başkan Şahin ve ekibi, Türkiye’ye örnek olacak projelerle kenti güzelleştirecek. 

Bundan böyle vatandaşın fikir ve görüşlerini sosyal medya üzerinden alacak Büyükşehir, en çok kullanılan iletişim uygulamalarından olan Whatsapp’ı daha verimli kullanmaya başlayacak. Bu uygulamayla, bürokratik sürece takılmayan vatandaşlar taleplerini rahatlıkla anlatacak.

“Yeter ki Sen İste” sloganıyla başlatılacak çalışmayla Gaziantepliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sesini kolaylıkla duyurabilecek.