İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın yaptığı açıklamanın ardından Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan ilk olarak Ankara'da uygulamaya konulan e-Tanzim satışları, bugün itibarıyla İstanbul'da da başladı

İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...
İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...
GİRİŞ 18.02.2019 14:01 GÜNCELLEME 18.02.2019 14:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bakan Turhan'ın tanzim satış ürünlerinin, PTT AŞ güvencesiyle internet üzerinden satışına başlandığını duyurmasının ardından şirket, ürünlerin hazırlanması için soğuk hava deposu kiraladı.

 

 

Enflasyonla topyekun mücadelede vatandaşlara ekonomik fayda sağlamak için hayata geçirilen uygulama kapsamında, PTT tarafından Ankara'daki satış noktasında, 100'ün üzerinde personel 7 gün 24 saat esasına göre görevlendirildi. Personel sayısı, gelen siparişlere göre artırılıyor.



HER ÜRÜN İÇİN SINIR 3 KG

Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan e-Tanzim'e tıklayarak, 8 çeşit ürün sipariş edebilen tüketiciler, tek üründen en fazla 3 kilogram sipariş verebiliyor. Müşterinin verdiği sipariş, ilk olarak e-PTTAVM'nin karşılama ekranında onaylanıyor. Daha sona hazırlanan barkod ve sevk evrakları, üretim bandına gönderiliyor. Burada her bir müşteri için ürünler zarar görmeden tartılıyor. Tartıldıktan sonra birer kilogramlık paketler ambalajlanıyor. Barkodu okutularak adres dökümü gerçekleştiriliyor. Daha sonra adreslere göre ayrılan siparişler, ilgili yerlere dağıtım yapan PTT araçlarına konuluyor. Son adımda ise siparişler, müşteriye kapıda teslim ediliyor.

 

 

ÜRÜN FİYATLARI

Saat 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün, bu saatten sonraki siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor.

Biber çeşitleri 6 lira, patlıcan 4,5 lira, salatalık 4 lira, domates 3 lira, soğan ve patates 2 liradan satışa sunuluyor.

e-Tanzim satışları, Ankara'nın ardından bugün itibarıyla İstanbul'da da başladı.

YORUMLAR 25
  • yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi baktım salatalık dışında bütün ürünlerde "bu ürün tükenmiştir" diyor.
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    iyide,soğan,patetes gibi ürünler neysede,domotes gibi ezilmesi ve suyunun akması muhtemel ürünler ptt kargosu ile nasıl gelecek,çok iyi ambalaj yapılması-önce pet kutuya koyulup,sonra iyice jilatin kağıdına sarılması lazım- buda 2-3 kilo domates için değer mi,ulaşımı masraflı olur.dünyanın hiç bir ülkesinde görülmemiş şey.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Amazon Fresh yapmış.
    Cevapla
  • Mitlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bence
    Cevapla
  • mhmt 5 yıl önce Şikayet Et
    eptt ye bu urunler için birşey diyemem ama normal zamanda diğer urunler gercekten cok pahalı oluyor burda
    Cevapla
  • adıyamanlı mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    gazi antebe de istiyoruz
    Cevapla
  • 69Bayburt 5 yıl önce Şikayet Et
    biz de istiyoruz gardaş menemen yapmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle