Dünya nefesini tuttu, ABD açıkladı! 'Hiç olmadığı kadar yaklaştı'

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret görüşmelerinin "son derece iyi" ilerlediğini ve ABD`nin Pekin ile "gerçek" bir ticaret anlaşmasına sahip olmaya hiç olmadığı kadar yaklaştığını söyledi.

Dünya nefesini tuttu, ABD açıkladı! 'Hiç olmadığı kadar yaklaştı'
Dünya nefesini tuttu, ABD açıkladı! 'Hiç olmadığı kadar yaklaştı'
GİRİŞ 18.02.2019 07:44 GÜNCELLEME 18.02.2019 07:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan ABD Başkanı Donald Trump, "Tarifeler Çin'i çok kötü şekilde etkiliyor. Tarifelerin olmasını istemiyorlar. Eğer bir anlaşma yaparsak, tarifeleri kaldırmaktan onur duyarım" ifadelerini kullandı.

Çin ile müzakerelerin "çok çetrefilli, karmaşık" olduğunu da belirten Trump, müzakereler için 1 Mart olarak belirlenmiş olan nihai tarihin uzatılabileceğine de vurguladı.

Trump, Çin Devlet Başkanı Xi ile, bu hafta Washington'da yapılacak ABD-Çin görüşmelerinden bir süre sonra bir araya geleceğini de aktardı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Tayfun 5 yıl önce Şikayet Et
    Dunyayi en cok kirleten devletler Cin ve Abd dir. Kirlettiklerini toplayip temizleseler ekonomileri zarar gorur,batarlar.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten berabersiniz. Hevesiniz kursağınızda kalacak inşaAllah. Allah'tan cc dileğim: Allah'ım cc ne olur zalimlerden Müslümanların ve Mazlumların intikamını al. Ekonomilerini param parça et. Bir sente muhtaç hale gelirsiniz inşaAllah ey Abd ve Çin!
    Cevapla
  • Kızıl Elma 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu Çinlilerin teknoloji hırsızlığını bırakıp adam gibi adam olacaklarına dair olumlu bir inancım yok.
    Cevapla
  • DOBRA 5 yıl önce Şikayet Et
    çinliler ne adamdır nede insan.Müslüman olanları müstesna
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika terörün ta kendisi olduğu için dünyayı krize sürüklemeyi sürdürecektir, arap kafirleri, diğer ülkelerdeki amerika yanlısı devşirme hainler var oldukça huzur sağlanmaz, hakkın adaleti tecelli edecek inşallah tez vakitte...
    Cevapla
  • Malatyam 5 yıl önce Şikayet Et
    ...ve düellonun kazananı Çin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle