Kühnel dünyaya ders verdi! Siz Türkiye'yi ne sandınız!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel, "Türkiye'de gelecek var. Aksi halde Türkiye'de bulunmazdım. Türkiye, her türlü spekülatif atak ile baş edecek güçte" dedi.

Kühnel dünyaya ders verdi! Siz Türkiye'yi ne sandınız!
Kühnel dünyaya ders verdi! Siz Türkiye'yi ne sandınız!
GİRİŞ 17.02.2019 16:51 GÜNCELLEME 17.02.2019 16:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin mükemmel bir potansiyele ve genç nüfusa sahip olduğunu söyledi.

 

 

Türkiye'nin, daha çok ihracat yapmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Kühnel, ülkenin; tekstil, otomotiv ve makine gibi birçok sektörde iyi durumda olduğunu, bu sektörlerin Türkiye'nin ihracatına daha fazla katkı yapması gerektiğini vurguladı.

Hannover Fairs olarak Gaziantep'te DOMOTEX Turkey'i düzenleyeceklerini hatırlatan Kühnel, fuara Hannover'de de büyük katılım olacağını bildirdi.

 

 

"TÜRKİYE'NİN ÇOK GENÇ VE İYİ EĞİTİMLİ BİR NÜFUSU VAR"

Alexander Kühnel, 10 yıldan beridir Türkiye'de bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"10 yıl önce Türkiye'deki fuar standı çok standarttı. Belli bir zaman içerisinde Türkiye'deki fuar stantları inanılmaz bir kalitede ve çok güzel dizaynlar ile yapılmaya başlandı. Türkiye'de gelecek var. Aksi halde Türkiye'de bulunmazdım. Ekonomi aşağı ve yukarı yönde ama Türkiye buna alıştı. Türkiye, her türlü spekülatif atak ile baş edecek güçte. Türk insanı çok misafirperver ve Türkiye'nin çok genç ve iyi eğitimli bir nüfusu var."

1996 yılında kurulan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık, dünyanın en büyük 10 fuar şirketi arasında yer alan Deutsche Messe AG'nin Türkiye'deki fuarlarının planlanması, organizasyonu ve uygulamasından sorumlu bulunuyor.

Fuarlarının büyük çoğunluğu imalat endüstrisine odaklı olan Hannover Fairs Turkey, Türkiye'de düzenlediği fuarların yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinde Deutsche Messe AG tarafından gerçekleştirilen fuarlara da Türkiye'den katılımları organize ediyor.

Hannover Fairs Turkey, Türk ihracatçıları, üreticileri ve yabancı yatırımcıları tek bir çatı altında buluşturarak uluslararası düzeyde fuarlar düzenliyor.

YORUMLAR 10
  • kayra-keskin 5 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür görenler anlayanlar var , zatende bütün korkuları TÜRKIYE'nin şaha kalkışı
    Cevapla
  • ADSIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim mi nerede biz göremiyoruz. Ne için yaratıldğını bilmeyen , bilimsel hiçbir çalışmaya teşvik edilmeyen , kitap okutulmadan okul bitiren sonra da hiçbir vasıf sahibi olmadan bomboş bir gençlik piyasaya sürülüyor.
    Cevapla
  • MUSTAFA EFE 5 yıl önce Şikayet Et
    kaç kitap okudun okuttun
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin söylediklerine inanmayin Altinda mutlaka bir hayinlik vardir.Biz cok calisip kendi milli Ekonomi ve savunma sanaisini kurup baska Ülkelere satip para kazanmayi Ögrenmeliyiz.Yksa bize gaz vererek bizi soymaya devem edecekler.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tuhaf sana katılıyorum.Muhittin Aksoy sanada katılmıyorum.Gerçekleri gören ve gerçekleri anlatan Almanada teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • Tuhaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce hain yazmayı öğrenin sonra insanları ihanet etmekle suçlamaya geçersiniz.
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    95 senemizi yiyenler Mason olup ölenler 16 senede Türkiyeyi Türkiye yapanlardan ALLAH Razi olsun.
    Cevapla
  • Yurdum insanı 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlarımız tembel ve bilinçsiz ilçe tarım müdürlükleri sadece boş işlerle uğraşıyor yok destek parası yok hayvan sayımı gibi oysa topraklar analiz edilmeli hangi ürünler nasıl yetiştirilir ne gibi geliri olur bunlarla araştırılıp uygulamaya sokulmalıdır vir an evvel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle