Bakan Dönmez: 17-0 yapma hedefindeyiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, günümüzde artık sadece bireylerin ve kurumların değil şehirlerin de yarıştığını belirtti.

Bakan Dönmez: 17-0 yapma hedefindeyiz
Bakan Dönmez: 17-0 yapma hedefindeyiz
GİRİŞ 16.02.2019 14:42 GÜNCELLEME 16.02.2019 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret eden Dönmez,  Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.  Kentteki faaliyetler hakkında bilgi alan Bakan Dönmez, daha sonra  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Sakarya'nın hızla büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Dönmez, kentin  bölgede marka şehir olma yönünde hızla adım attığını, örnek projeler ortaya  koyduğunu söyledi. Bakan Dönmez, Bakanlığıyla ilgili olan elektrik ve doğal gaz  altyapısına ait sorunların şehirde büyük oranda çözüldüğünü dile getirdi. Erenler ilçesindeki Sakarya Park'ta yer alan Sakarya Büyükşehir  Belediyesi Hidroelektrik Santrali'nde incelemelerde bulunan Bakan Dönmez, Başkan  Toçoğlu'ndan santral hakkında bilgi aldı.

"Daha önceki seçimlerde olduğu gibi 17-0 yapma hedefindeyiz"

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Dönmez, Sakarya'nın,  Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem Yüce'nin seçilmesinin ardından bölgenin  cazibe merkezi olmaya devam edeceğini aktardı.

Bakan Dönmez, Sakarya'nın geçmişte tarım kenti olarak anılırken, bugün  artık ciddi dönüşüm neticesinde bir ticaret merkezi haline geldiğini dile  getirerek, "Bunda hiç şüphesiz bulunduğu coğrafyadaki konumun etkisi büyük. O  konumu iyi değerlendiremeyen yöneticiler olursa herhangi bir mesafe katetmeniz  mümkün değil. Günümüzde sadece bireyler, kurumlar yarışmıyor, kentler de  yarışıyor. Bu rekabetin güzel örneklerini görüyoruz." şeklinde konuştu.

Sakarya'da Cumhur İttifakı'yla seçimlere girildiğini anımsatan Dönmez,  "Daha önceki seçimlerde olduğu gibi 17-0 yapma hedefindeyiz. Sayın  başkanlarımızdan ve adaylarımızdan bu yönde geri dönüşler de aldık. Bu bizleri  ayrıca mutlu etti." dedi.

YORUMLAR 1
  • umk44 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim başarilariniz devamini diliyoruz
    Cevapla