CHP'den sonra onlar da hedef aldı

Vatandaşı stokçu, vurguncu ve spekülatörlerin insafına bırakmamak ve kendilerine rahat bir nefes aldırmak için hayata geçirilen tanzim satış noktaları, halkın menfaatleriyle savaş halinde olan CHP’den sonra Türkiye düşmanlarının da hedef tahtasında yer aldı.

GİRİŞ 14.02.2019 12:36 GÜNCELLEME 14.02.2019 12:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin stokçu ve vurgunculara karşı başlattığı tanzim satışları, yalnızca kendi geçmişiyle ve halkın menfaatleriyle savaş halinde olan CHP’nin değil, Türkiye düşmanlarının da hedef tahtasında yer aldı.
 
Almanya yayın kuruluşu DW, seçim arifesinde olan Türkiye’nin ekonomisine yönelik saldırıların yaşandığı bir dönemde sebze meyve fiyatlarındaki fahiş artışların yüzde 300-400’lere kadar yükselmesini, okuyucularına “Türkiye gri geçmişinin acı hatırasını yeniden yaşıyor.” diye sundu.


 
Halkın huzur, esenlik, sağlık ve mutluluğu için gereken önlemleri almakla görevli olan belediyelerin vatandaşı fırsatçıların insafına mahkum etmemesini bir provokasyon aracına dönüştürmek isteyen Türkiye düşmanları, vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.
 
Vatandaşa meyve sebzeye makul fiyattan ulaşma imkanı sunan tanzim satış noktalarında halkın ağzından “hükûmete tepki” açıklamaları bekleyen kalemşorlar, kendilerine gösterilen tepkileri “Satış noktalarında sürekli bir tartışma yaşandığı görülüyor.” diye servis etti.
 
Sebze ve meyve fiyatlarındaki spekülatif hareketleri kısa sürede durdurarak vatandaşa rahat bir nefes aldıran hükûmet, üç gün gibi kısa bir sürede market raflarındaki fiyatların yüzde 80’lere kadar düşüş yaşamasını sağladı.
 
Türkiye’nin ve Türk halkının menfaatlerinin karşısında duranların bu uygulamayı “seçimlere yönelik bir hareket” olarak servis etmeye çalışmasına rağmen, hükûmet tanzim satış uygulamasının kalıcı hale gelmesi için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sebze ve meyve fiyatları her yerde düşerken Mardin İlinde neden düşmüyor dün perşembe pazarında fiyatlar adeta uçmuştu ancak geçen haftalar belediye zabıtalarının yerel gazetelerde denetim yapıldığına dair haber ve fotoğrafları vardı maalesef buda yeterli olmuyor sadece reklam başka bir şey değil
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    4-5 ay önce 40krş soğan 50krş patatesi satamayan üretici mağzada 7 tl bizden 50krş almıyorlar ürünleri çürüyor diye yalvarıyordu. işte satılmış köşe başındaki zenginleştirilmiş ajanların operasyonu bu
    Cevapla
  • vuslat 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi Soğanla Domatesle vurmaya çalışanlara diyorumki ; Sizin her türlü oyununuzu,karaktersizliğinizi biliyoruz. Şuurlu bilinçli Takva sahibi hiçbir müslüman sizin oyununuza gelmez.Bilirki bu içimizdeki ve dışımızdaki seytanın oyuncaklarının oyunudur.Kıyamete kadar bu mücadele devam edecektir.EvelALLAH Selamete çıkacak olanlar Takva sahipleridir.Cehennem Kükreyerek Hainleri Alçakları ve zalimleri beklemektedir.
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde tanzim satış yerinden alıyoruz. Ve bazıları provokasyon yapmaya çalışıyor ama yüz vermiyoruz kendisinin en yakın manava gidip ihtiyacını oradan karşılamasını rica edip gönderiyoruz
    Cevapla
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    marketlerde ayni dusmedi bagli 3, 5 patates ucuzmu sagan ayni en ucuzu da bu
    Cevapla
  • Gemlikli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazmissin anlasilmiyor isin garibi bunu begenen 2 kisi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle