İstanbul'da tanzim noktasına büyük ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 noktada hizmet veren ve üreticiden tüketiciye doğrudan sebze satışı yapılan Şirinevler Meydanı'ndaki tanzim satış noktasına gelen vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İstanbul'da tanzim noktasına büyük ilgi
İstanbul'da tanzim noktasına büyük ilgi
GİRİŞ 12.02.2019 17:08 GÜNCELLEME 12.02.2019 17:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tanzim satış noktasında Tanzim satış noktalarında ilk etapta domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan ve biber satışı gerçekleştiriliyor. Soğan ve patates  2, biber 6 liradan satılıyor. Alışverişe gelenlerden İlhan Aksoy, "Dışarısı çok pahalı. Burada 2 lira, 3 lira. Genel olarak uygun. Domates, biber, patlıcan, soğan aldım. Pazar ve marketler çok pahalı" dedi.

Yılmaz Sun ise, "Ben çok memnunum. Gelirken pazarın önünden geçtim. Buradaki fiyatla kıyasladığımda 30 lira cebime giriyor. Bu fiyattan çok memnunum. Marketler de pahalı. Burada ne varsa hepsini alacağım" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu rayına oturtmak gerekir devamlı ve heryerde olması lazım.
    Cevapla
  • OFLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayar vermek için yapılıyor, her zaman olursa çiftçi de biter esnafta biter. Fiyatları normal seviyeye çeksinler diye başlatıldı. Fiyatlar düşünce muhtemelen son bulacaktır.
    Cevapla