Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz sebze açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz.

GİRİŞ 12.02.2019 15:20 GÜNCELLEME 12.02.2019 15:50
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda halka hitap etti.

 

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

 

 

İstanbul'da yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Rabbim'den rahmet diliyorum.

"TÜRK AYNI TÜRK'TÜR, HASIMLARI DA AYNIDIR"

Mehmet Akif 1920'de verdiği vaazında sanki bugünleri de tarif ediyordu. Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türk aynı Türk'tür, hasımları da aynıdır. Türkiye güçlü olmaya, güçlü kalmaya ve ileriye gitmeye mecburdur. Yerimizde saydığımız gün gerilemeye başladığımız gündür.

"SALDIRILARIN HEDEFİ TÜRKİYE'DİR"

AK Parti Türkiye'nin alıcılarını kendi tarihine, medeniyetine ayarladığı için bu kadar saldırı altındadır. Geçtiğimiz 17 yılda gönül dünyamızı sonuna kadar açarak, tüm imkanları hareket geçirerek Türkiye şemsiyesini büyüttük. Halka tepeden bakanların aksine milletin üzerine irade tanımayarak demokrasimizi ileriye taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik. Her alanda potansiyelimize güvenerek ekonomimizi güçlendirdik. Oyunları bozarak, karanlık planları bozarak geleceği aydınlattık. Milletimizle birlik olduğumuz, insanlara güven aşıladığımız, devletimizi ayağa kaldırdığımız için bize düşman oldular. Diline, dinine bakmadan mazluma sahip çıktığımız, adaletsizliklerini yüzlerine vurduğumuz için bize düşman oldular. Maruz kaldığımız bu düşmanlıkları berat belgemiz olarak görüyorum. Saldırıların hedefi aslında Türkiye'dir. Verdiğimiz mücadeleyi beka mücadelesi olarak görüyoruz. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyoruz. Biz Türkiye'yi büyüttük, güçlendirdik.

KASTAMONU'YA YAPILAN HİZMETLER

Son 16 yılda Kastamonu'ya 15 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 971 yeni derslik yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik. 29 bin öğrencili üniversitemizi bu şehre kazandırdık. AK Parti yatıyor kalkıyor halkımıza daha iyi hizmet nasıl veririz diye düşünüyor. Turzim Kastamonu için ciddi bir kazanç kapısı haline getirmekte kararlıyız. Dağları, ormanları, kanyonları, milli parkları, koyları diğer tüm güzellikleriyle Kastamonu'ya sahip çıkacağız. 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisini Kastamonu'ya kazandırdık.

"FİYATLAR DAHA DA İNECEK"

Sandıklara sahip çıkacağız. İrademize, geleceğimize sahip çıkacağız. Yeri geldi milletimizi böldüler. Yeri geldi proje örgütlerle ülkemiz esir alınmak istendi. Partimizi kurduk, 16 ayda iktidar olduk. Demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye'yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmeyeceğiz.

İnşallah baharla birlikte sadece havalar da değil, yüreklerde de bir sıcaklık iklimine kavuşacağız. 31 Mart seçimlerinin istikrar ve güven ortamının devamı şeklinde olması çok önemli. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına yükselttiğimiz gün her şey çok farklı hale gelecektir.

IMF AÇIKLAMASI: BU CAN BU TENE OLDUKÇA BİZ BUNLARA ESİR OLMAYACAĞIZ 

Türkiye maruz kaldığı saldırılar nedeniyle büyük bedeller ödedi. CHP, IMF ile anlaşmayı yapandır. Göreve geldik. AK Parti yeniden IMF'e gidecek dediler. Borcu sıfırladık 2013 Mayıs'ında.. IMF'ye borcumuz var mı? Yok. Şimdi bizden borç istiyorlar. Bu can bu tende oldukça biz bunlara esir olmayacağız.

YORUMLAR 88
  • Abdülkadir özen 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle reis gıda teröristlerininde üstesinden gelecek.Kazanan üretici ve tüketici olacak.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    haftada birkere semt pazar yerlerinde satılsa daha iyi olur pazar yerleri boş bekliyor.cok kalabalık olmaz millet daha rahat alış veriş yapar.
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    başkanım bu sebze stokcuları 4 şirketmiş 2 si ppk lı 1.i chp li 1. de ortada imiş ticaret bakanı bunları incelesin yeni bir şirket kurulsun
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    neden seçim yaklaştıgında yapıyonuz bunları benzinin rafine çıkış fiyatı 2,50 tl bunuda yapsanızya
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban Reis şer odakları oyun oynar sen bozarsın.o kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle