Bakan Albayrak: Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tarımsal üretimi artırmak ve gıdada fiyat istikrarını sağlamak için tüm alanlarda yoğun bir programı hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak: Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun
Bakan Albayrak: Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun
GİRİŞ 10.02.2019 11:32 GÜNCELLEME 10.02.2019 11:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter üzerinden paylaşımda bulundu.

 

 

Albayrak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Seracılık altyapısının güçlenmesine ve verimliliğin artırılmasına önemli katkı sağlayacak olan, Hazine destekli Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun.

 

 

Tarımsal üretimi artırmak ve gıdada fiyat istikrarını sağlamak için tüm alanlarda yoğun bir programı hayata geçireceğiz.

 

YORUMLAR 4
  • İsmail Güner 5 yıl önce Şikayet Et
    faiz haramdır hayır gelmez
    Cevapla
  • Mete Cihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Pamuk üretimi ihmal edilmesin. Tekstil sektörünü çökerteceklerini açık açık söylüyorlar. 30 yıl önce pamuk tarlaları kenarında koşturan bir çocuk olarak geldiğimiz nokta akla aykırıdır. Pamuk üretimi hızla artırılsın, göçmenlere istihdam alanı açmış olursunuz. Topraksız verimli seracılık çok güzel adımlar. Tarım Gıda bakanının yükü çok ağır. Alanında çok uzman beyinlerle yükü hafifletilsin.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Fide, tohum, ilaç ve gübre fiyatlarında da maddi yönden mutlaka çiftçilerimizin desteklenmesi lazım. Domatesin fidesi 5 tl iken, 10.000 fide olan çiftçimiz daha tarlaya dikmeden sadece 50.000 tl fideye para veriyor. Ayrıca bunun gübresi, ilacı, mazotu, işçiliği derken maliyetler iyice artıyor. Çiftçimiz domatesi kilosu 4 yada 5 TL ye satarsa para kazanır duruma geliyor. 4-5 TL ye satılan domates de tüketiciye 7-8 TL ye geliyor. Sayın bakanım, lütfen bu konularda da mutlaka çiftçilerimize destek olunması lazım. Çiftçimizin yüzü gülerse tüm Türkiye'nin yüzü güler. Çiftçi kazanırsa üretim de artar, hayvancılık da gelişir. Ürettikçe de hepimiz kazanırız. Allah sizlerin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    yatlara verilen vergisiz mazot u çiftçilerede vermenız lazım ama kontrollerde yapılmalı
    Cevapla