Cumhurbaşkanı Erdoğan: En ucuz fiyata geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse tanzim satışlarını kurarız. En ucuz fiyata ürünlerimizi getiririz dedik. Başkanlarımız çalışmaya başladı" ifadelerine yer verdi.

GİRİŞ 08.02.2019 17:13 GÜNCELLEME 08.02.2019 17:33
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Sivas Mitingi'nde konuştu. Sebze ve meyve fiyatlarındaki spekülasyonlara değinen Erdoğan, tanzim satışları için çalışmaların başladığını söyledi. Erdoğan konuşmasında, kenevir üretimi kapsamında Sivas'ı 20'nci il olarak eklediklerini de açıkladı.

Erdoğan'nın konuşmasından satırbaşları:

 

SEBZE-MEYVE SPEKÜLASYONU

Gerekirse tanzim satışları belediye eliyle kurarız ve ucuza satış yaparız. En ucuz fiyata ürünleri getiririz dedik. Bakanlıklarımız çalışmaya başladı. 

 

"55 BİN METREKARELİK MİLLET BAHÇESİ"

Son 16 yılda Sivas'a 28 katrilyon TL yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin derslik inşa ettik. Sivas'a ikinci üniversiteyi biz kurduk. Bizden önce üniversite yoktu. 55 bin metrekarelik alana millet bahçesi yapıyoruz. Ben kıraathane diyorum, CHP kumarhane diyor. Bunların durumu bu.

YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİ

Bu yıl test sürüşlerini başlayıp önümüzdeki yılda hizmete açacağız. Ulaştırma Bakanı da burada. İşi takip edip bitirmezse güle güle... Demiryollarımızın ihtiyacı olan travers fabrikasını istihdam sağlamak için Sivas'a kurduk. Yüksek Hızlı Tren yaptık. Şimdi onlar 'aman yapmayın' der. Ankara-Yozgat-Sivas YHT hattı yapımı devam ediyor. ve bu hatlar Ankara-Sivas yolculupu 2 saate düşüyor.

20. İL SİVAS OLACAK

Kenevir üretimi kapsamında Sivas'ı 20'nci il olarak eklediklerini de açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Artık Sivas'ta kenevir üretilecek. Bu kenevirle bez torbamızı üreteceğiz. Naylon poşet olmayacak.'' dedi.

İzmir, Uşak, Kütahya, Burdur, Antalya, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Ordu, Tokat, Yozgat, Kayseri, Malatya ve Rize'de kenevirin ekimi izinle serbest hale getirilmişti.

YORUMLAR 39
  • Teşekkürler Reisim 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarım kredi kooperatifleri market zincirleri kurulsun köy kentler olsun köylümüz üretsin modern imkanları kullansın köylü üretmiyorsa teşvik edilsin gerekiyorsa devletimizin ilgili kurumları tüm tarım arazilerini ekip biçsin öncelikle iç piyasaya verilsin kalanı dışarıya satalım artık hiç bir ülkeden ithal gıda almayalım köylü mazotunu vb ihtiyaçlarını uygun fiyata alsın ancak denetlensin ekip biçmeyen yalan söyleyenlere karşı dikkatli olunsun dürüst ve gerçekten milli olanlar kazansın Reisim tarım kredi et süt kurumu halk ekmekten oluşan kombine market zincirleri kuralım isminde Milli kooparatif tanzim satış mağazası olsun
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    tanzim satış mağazaları bilhassa dar gelirli kişilerin yaşadığı semtlere kurulmalı ve ulaşım yerlerine yakın olmalı.bide millet bahçesi derken,İST-Kayaşehir millet parkının ,millet kırahathesi parkın büyüklüğüne göre çok küçük yapılmış.bide dağıtılan ürünler yetmiyor,sadece çocuklara veriyorlar.
    Cevapla
  • HIRSIZ abd 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan kendiri tüm türkiyede serbest bırakın. kendirin uyuşturucu ile alakası yoktur. abd li petrol kartelleri PLASTİĞİ DÜNYAYA KAKALAMAK için kendiri tüm dünyada yasaklattılar. abd şimdi de Türkiyeye pamuk üzerinden tekstile saldırmaya hazırlanıyor. bunun için tekstil bir an önce HER YERDE YETİŞEN OKSİJEN KAYNAĞI kendi,re geçmelidir. kağıt sektörü de selüloz ithalini durdurarak kendir kullanmalıdır. Her şey yerli
    Cevapla
  • Memur hizmetli 5 yıl önce Şikayet Et
    Adliyelerdeki mübaşırler memur oldu hizmetli memurlarıda memur olsun zor durumdayız sayın Başkanım
    Cevapla
  • parasuz adam 5 yıl önce Şikayet Et
    helal reis sana be yaa....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle