'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili yeni gelişme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili yeni gelişme
'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 06.02.2019 21:26 GÜNCELLEME 06.02.2019 21:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını açıkladı.

 

 

Turhan, Kanal İstanbul'un da ÇED rapor onayını beklediklerini, ÇED onayının ardından ihale ilanına çıkacaklarını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-Sincan arası demir yolu sinyalizasyon çalışmalarının şubat sonunda, Ankara-Kayaş arasının ise mart sonunda tamamlanacağını söyledi.

YORUMLAR 6
  • İnş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamu mutahitleri için fiyat farkı bekliyoruz
    Cevapla
  • SELAMİ UÇAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence o kanal etrafına şehir kurulmaması gerekir. Mevcut şehirleri iyileştirmeye çalışmamız lazım. Boşuna borçlanıyoruz.
    Cevapla
  • çilekeş 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemize yapılacak her türlü yatırıma razıyız,istekliyiz ve onaylarız.ancak,tek maaşla geçinen,ev kredisi ödeyen ve 2 çocuk biri bebek bakmaya ve yetmeye çalışan biri olarak birşey söylemem lazım ;marketteki 2 tl lik bir ürün alırken düşünüyorum,acaba diğer markette 1.75 olabilir mi fiyatı diye....
    Cevapla
  • Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakir olmassın korkma kardeşim
    Cevapla
  • Ofliahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kardeşim vatandaş olarak bizim icin gecim dertide önemli ekonomide önemli.sanayide kalkınmamız icin önemli Allah celle celalü sonumuzu hayırlı etsin inşaallah.
    Cevapla
  • FATİH 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuç olarak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle