Meslek'te Birlik'ten önemli ziyaret

Başkanımız Ethem Yüksel Kahveci başkanlığında Başkan Vekilimiz Alim Karataş, Genel Sekreterimiz Hakan Ustabaş, 1.Bölge Teşkilat Başkanımız Murat Demirtaş ve 2.Bölge Teşkilat Başkanımız Ayşe Betül Ayaz İstanbul Meslekte Birlik 'i temsilen bulundukları Ankara'daki ikinci durağı yeni GİB Başkanımız Sayın Bekir Bayrakdar'dı.

Meslek'te Birlik'ten önemli ziyaret
Meslek'te Birlik'ten önemli ziyaret
GİRİŞ 04.02.2019 08:11 GÜNCELLEME 05.02.2019 17:11

Ziyarette söz alan Başkanımız Ethem Yüksel Kahveci: " Öncelikle GİB başkanlığınız, devletimize, milletimize, biz mali müşavirlere ve tarafınıza hayırlı olsun, tebrik ederiz." dedi. 

 

 

Daha sonra sözlerine devam eden Başkanımız " Mali Müşavirlerin dertleri ile Meslekte Birlik' ten başka bir kurum dertlenmemektedir. Mali Müşavirlerin ekmek kazanamadığını bir ortamda pasta yemelerini söyleyenler istedikleri zaman  pastalarını yemekteler. Meslekte Birlik Mücbir Sebep sorununu çözmek için çok kararlıdır. İnşAllah sizin de desteklerinizle bu sorunu daha hızlıbir şekilde sonuçlandırırız" diye sözlerini sürdürdü. 
Yeni GİB Başkanımız Sayın Bekir Bayrakdar: " Sizi ve ekibinizi burada görmekten mutluluk duydum. Ziyaretiniz  ve nazik dilekleriniz için çok teşekkür ederim.  Mücbir sebep ile ilgili sorununuzun ortadan kaldırılması hakkında desteğimiz sizinle. Taraf olarak elimizden geleni yapacağız. Mali Müşavirler bizim en değerli paydaşımız.  Onların sorunu gidermek bizler içinde çok keyifli bir çalışma olacak. Katkılarınızdan ve çabanızdan dolayı sizin ve Yönetim Kurulu ' nunuzun nezdinde Meslekte Birlik camiasına çok teşekkür ederim " dediler. 
Mesleğimiz adına hayli faydalı geçen toplantımızın meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.