Dünyanın en önemli Seramik Fuarı UNICERA 2019 BAŞLIYOR…

Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için geri sayım başladı. 130 farklı ülkeden 20 bini yabancı olmak üzere toplamda 85 bin alıcının katılım göstereceği fuar, 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak.

Dünyanın en önemli Seramik Fuarı UNICERA 2019 BAŞLIYOR…
Dünyanın en önemli Seramik Fuarı UNICERA 2019 BAŞLIYOR…
GİRİŞ 04.02.2019 10:14 GÜNCELLEME 04.02.2019 10:14

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA, sektöre yön veren bin 200’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleşecek.  Fuar 100 bin metrekare alanda organize edilecek.

 

 

   Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık, Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TIMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF)  iş birliği ile organize ediliyor. TİMDER Başkanı ve iş insanı Aydın Eşer “Bugüne kadar yapılan UNICERA fuarlarının en kapsamlısını organize edeceğiz. Sektörün liderleri burada olurken evini, banyosunu ve mutfağını yenilemek isteyenler için de iyi bir fırsat olacağını söyleyebilirim” diye konuştu.

     UNICERA Fuarı’nı global bir kimliğe kavuşturma adına uzun süredir verdikleri mücadelenin meyvelerini topladıklarını söyleyen Eşer; “UNICERA, uzun yıllardır iç pazarda üreticilerimizin müşteri portföyünü genişleten ve yabancı alım heyetlerinin ve yabancı ziyaretçilerin katılımıyla ihracat oranlarını yükselten bir fuar olarak öne çıkıyor. Fuarların global kimliklerini pekiştiren unsurların başında, uluslararası marka değerine sahip yabancı firmaların stantlarıyla boy göstermelerinin geldiği gerçeğinden hareketle bu yılki fuarımızda; İtalya, İspanya, Almanya başta olmak üzere, Portekiz, Mısır, Hindistan, Çin, Tayvan, Sırbistan ve İran’dan gelen firmalara da stant ayırdık, onlar da yerli firmalarla birlikte yeni ürün ve modellerini sergileyecekler.

 

 

     Fuarı İspanya Banyo Ekipmanları Derneği (ASEBAN), İtalyan Seramik Makineleri ve Ekipmanları Üreticileri Birliği (ACİMAC), Confindustria Ceramica İtalia (EDI. CER SPA), Italian Trade Agency (ITA) kuruluşları destekliyor.Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenen fuara Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Fransa, Hindistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Malezya, Pakistan, Peru, Portekiz ve Rusya gibi 38 büyükelçiliğin 100’e yakın ticari ataşesi de katılımcı ve ziyaretçi desteği sağlıyor.