Fiyatlar yarı yarı düştü! Duyan sıraya girdi

Bursa’da teleferikle Uludağ’a çıkmak isteyen yerli ve yabancı turistler uzun bir kuyruk oluşturdu.

GİRİŞ 03.02.2019 16:26 GÜNCELLEME 03.02.2019 16:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin Uludağ’a çıkmak için kullandığı teleferikte hafta sonu olması ve yapılan indirim nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Bilet fiyatları yerli turistler için gidiş dönüş 75 liradan 38 liraya düşünce izdiham oluştu. Özellikle farklı illerden gelen vatandaşlar, güzel havada Uludağ’a çıkmak için saatlerce sıra bekledi. Uzun kuyrukların oluştuğu teleferikte kuyruğun ucu sokağa kadar taştı. 

 

 

KAR KALINLIĞI 169 SANTİMETRE

Oteller bölgesinde, yerli ve yabancı tatilciler kayak ve snowboard yapıp, kar topu oynadı.  Kar yağışı yerini güneşli havaya bırakırken, dağda kar kalınlığı 169 santimetre olarak ölçüldü. 

 

 

TURKIYE'NIN EN ONEMLI KIS TURIZM MERKEZLERINDEN BIRI OLAN ULUDAG'DA, HAFTA SONU VE SOMESTR YOGUNLUGU YASANIYOR. ULUDAG’A TATILE GELEN VATANDASLAR KAYAK PISTLERINE AKIN ETTI. FOTO: SERKAN AKKUS-BURSA-DHA

Uludağ’a kar görmek için çıktıklarını ifade eden ziyaretçiler, “Hafta sonu hava güzel olunca biz de Uludağ’a çıkarak değerlendirmek istedik. Aşırı yoğunluk var, saatlerdir sırada bekliyoruz. Uludağ’a çıkıp kayak yapıp kar göreceğiz” dediler. 

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dağda en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 6, en yüksek 1 derece oldu. Zirvede kar yağışı beklenmiyor.

KAYNAK: İHA, DHA, AA
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun Kriz yok..
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    millet açlıktan ekmek bulamıyor bari tatil yapayım diyor.
    Cevapla
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek bulamayan tatil yapmayi nasil düsünsün..??? hayat felsefen baya etkileyici..
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    ama kriz vardı...
    Cevapla
  • muhammetali16 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ediyorum
    Cevapla