Selçuk Bayraktar 'Milli Heli' üzerindeki oyunu deşifre etti!

BAYKAR Teknik Müdürü ve Türkiye T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin insansız hava aracı 'Milli Heli'nin uçuşa yasaklanmasının ardındaki kirli oyunu deşifre etti.

Selçuk Bayraktar 'Milli Heli' üzerindeki oyunu deşifre etti!
Selçuk Bayraktar 'Milli Heli' üzerindeki oyunu deşifre etti!
GİRİŞ 01.02.2019 11:03 GÜNCELLEME 01.02.2019 11:04
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Selçuk Bayraktar sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda Türkiye'nin ilk 'Milli Heli'sinin nasıl uçuşa yasaklandığının detaylarını aktardı.

 

 

 

Bayraktar yaptığı açıklamada:

 

 

"Türkiye'nin ilk Milli Heli İHA'sı Malazgirt, eğitimini Şırnak'ta acilen tamamladıktan sonra operasyonlarda çatışmalara girdi. Sonrasında bir kaza geçirdi. Kaza bahanesiyle uçuşu yasaklandı. Proje birilerinin maşası olan bürokratlarca öldürüldü" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 41
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetimiz, savunma sanayimizin her alanda en ileri teknolojik seviyeye gelmesini hazmedemeyen yabancılara uşaklık yapanları en ağır cezalar ile cezalandırmalıdır.
    Cevapla
  • tahaha 5 yıl önce Şikayet Et
    kim olduğunu niye açıklamıyor veya ilgili birimlere niye şikayet etmiyor ? Koca terörü bitiren kişilerin en önde olduğu bu kişiler nasıl böyle bir şikayette bulunabiliyor ya. ya bu kişilere bu tarz şikayet ettirecek bir sistemin çoktan yok olması gerekiyordu.
    Cevapla
  • abdulhamit 5 yıl önce Şikayet Et
    ulkeyi temizlemek icin butun elcilik konsolosluklari kapatip yabancilari evlerine gonderip icerde bi temizlik yapmak lazim anca oyle olur amerika ve ingiltere israil cibanin basi
    Cevapla
  • hıghlander 5 yıl önce Şikayet Et
    madem böyle bir hikayen var,...kim o bürokratlar,isimlerini ve bilgilerini ver....!
    Cevapla
  • Güvenlik Uzmanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülkede sadece insansız hava araçları gündemde. Başka savunma araçlarına yatırım yapılmıyor mu yoksa? Daha sofistike sistemler çıktı hatta İHA'ları bile riske edecek, onları uçurtma gibi havada yakacak sistemler. Bunlara ne yer veriliyor, ne haber yapiliyor. Biraz da bu konularda farkındalık yaratmak lazım!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle