Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın endüstriyel kenevir üretiminde kararlılık mesajları vermesinin ardından kamu kurumları, iş dünyası ve girişimciler kenevir sanayisi ile ilgili çalışmalara başladı.

Haber 7 olarak, biz de vatandaşlarla bu haberi ve ülkemizde yeniden kenevir yetiştirilme sürecini konuştuk.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Ensar 11.06.2019 23:56
    Kenevir belirli dozajda tuketilirde müthiş beyin fonksiyonlarina fayda eder bilinc altini guclendirir ve muthis seviyede zeka artirir ancak fazla kullanildiginda az onceki bahsettiklerim yine olur ama sistematik bir sekilde beynini kontrol edemezsin
  • Gazi 01.02.2019 15:16
    Kenevirin esrar olarak kullanılması hep insanların gözünü korkutmakta, ben hiç kullanmadım ama işim gereği kullananları çok inceledim. Yahu arkadaş ıyuştucunun kıralı ve en tehlikelileri nalbularda satılıyor zaten. Baly ve tiner. Al sana en tehlikeli uyuşturucu, bu maddeyi kullanan insanlar ne acı hissediyor nede yaptıklarının farkına varıyorlar. Kenevir ekonomiye katkısı sebebiyle en doğru seçim. Zira içmek isteyen zaten evinde bile yetiştiriyor. Kendimiz kandırmayalım.
  • Bir Türk 01.02.2019 12:53
    İstiyorlar ki ülkemiz her şeye bağımlı olsun.Kağıt üretemesin.Üzüm faydalıdır ama gidip şarap yaparsan haram.Müslüman HER ZAMAN ÜLKESİNİ DÜŞÜNMEK VE AKILLI OLMAK ZORUNDADIR.
  • Xye 01.02.2019 12:52
    Birakin endüstriyel keneviri normal keneviri heryerde kullaniyor avrupa
  • Çiçek 01.02.2019 10:05
    Ülkeye insana faydalı işlere destek vermek tabiki iyi bir karar inşallah hainler düşmanlar bizi sıkıntıya düşüremez inşallah AMİN